Los bericht bekijken
  #150  
Oud 23 februari 2008, 11:45
CeeS's schermafbeelding
CeeS CeeS is offline
Senior Member
Site Admin
 
Geregistreerd: 22 september 2002
Locatie: NH (Multikabel gebied)
Ziggo Internet: CMax300|TC7210|Asus RT-AC87U(Merlin)
DTV: CI+1.3 LG|Horizon 7401|Humax 5050&5200
Berichten: 12.465
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Morph
Neen, er staat gelijktijdige aanmelding voor i-net en telefonie, als je ze al hebt dan meld je die dienst toch niet meer gelijktijdig aan, dan heb je ze toch al???
Nou je citeert niet de hele zin die er staat, er staat namelijk nog iets achter....

Citaat:
Gelijktijdige aanmelding voor internet en telefonie in een bundel
Als je dus die hele zin leest, interpreteerde je dat makkelijk als "een 12 maandencontract-bundel maakt van je losse produkten die je al had met een maandcontract". Zo was het tot nu toe altijd tenminste. Maar blijkbaar wordt dit nu anders bedoeld, het kwam in ieder geval niet duidelijk over bij veel mensen. Bedankt voor de verduidelijking, misschien kan dit dan op de website aangepast worden ??

Ook de nieuwe Website waar via de nieuwsbrief van afgelopen nacht naar verwezen wordt ( http://www.allesin1pakket.nl/ ) is onduidelijk voor wat betreft de voorwaarden van het aanbod. De voorwaarden daar zijn trouwens anders dan de voorwaarden op de Multikabel Site zelf. Op genoemde site staat een extra regeltje die niet op de MK-Site staat :
Citaat:
Dit actieaanbod geldt alleen voor nieuwe klanten die nog geen abonnement op de aangevraagde dienst hebben.
De vraag is nu "wat is die aangevraagde dienst", is dat de bundel als product en mocht je dus nog geen bundel hebben, of betekent dit dat je geen van produkten internet en telefonie los mag hebben ??

Dat laatste zou logisch lijken, ook naar aanleiding van Morphs uitleg, maar dat is dan weer in tegenspraak met het tweede deel van de voorwaarden op die site, wat geldt voor de actie die tot 29 februari loopt, want daar staat exact dezelfde zin tussen......
Citaat:
Dit actieaanbod geldt alleen voor nieuwe klanten die nog geen abonnement op de aangevraagde dienst hebben.
Als die uitsluiting dus zou gelden voor het reeds hebben van 1 dienst (internet of telefonie), is deze uitsluitingsregel weer onzin in het tweede stuk van de aktievoorwaarden voor "overstappers", want die hebben juist al een of meer produkten.

Aangezien ditzelfde regeltje op 1 pagina en in dezelfde Actievoorwaarden staat kan je dit dus maar op 1 manier interpreteren:
- Met "Dienst" wordt in dit geval "de bundel" en niet de losse onderdelen bedoeld.
Daarmee worden dus "bestaande bundelaars" uitgesloten van deze actie(s) en mensen die losse produkten omzetten naar een bundel niet.

Nu denk ik, mede door de uitleg van Morph, dat dit niet zo bedoeld wordt door Multikabel/Ziggo, maar zo staat het er wel !

Jammer genoeg heeft de MGV nog geen enkele terugkoppeling van onze contacten bij Multikabel hierover gekregen, we hebben hier in de afgelopen week al 2 keer om gevraagd om deze discussie te kunnen verduidelijken zodat er niet allerlei speculaties hoeven te ontstaan. Er is wel een antwoord toegezegd, maar nog niets gezien tot dit moment.

Duidelijkheid in aktievoorwaarden moet er gewoon zijn, niet artikelen die iedereen op zijn eigen manier kan interpreteren. Nu lijkt het bewust vaag gehouden te zijn, hoewel dat misschien niet de bedoeling was. Ik schreef dit al eerder: een vergelijkbare actie bij Casema heeft veel duidelijker voorwaarden die je maar op 1 manier kunt interpreteren, zie hier en klik daar op de "geldende actievoorwaarden" link.

Als we er vanuit gaan dat wat Morph schrijft klopt, had het heel simpel opgelost kunnen worden door in de voorwaarden bij de PVR te schrijven:
- Dit aanbod geldt niet als U reeds internet en/of telefonie van Multikabel als los produkt heeft.

En bij het "overstappers-aanbod" had kunnen staan:
- Dit aanbod geldt alleen voor bestaande klanten die al internet en/of telefonie van Multikabel als los produkt hebben.