Los bericht bekijken
  #146  
Oud 22 februari 2008, 17:00
CeeS's schermafbeelding
CeeS CeeS is offline
Senior Member
Site Admin
 
Geregistreerd: 22 september 2002
Locatie: NH (Multikabel gebied)
Ziggo Internet: CMax300|TC7210|Asus RT-AC87U(Merlin)
DTV: CI+1.3 LG|Horizon 7401|Humax 5050&5200
Berichten: 12.452
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Morph
Ik heb het goed doorgelezen en intrepeteer het dus zo, daarover hoef ik geen brief, de tekst is duidelijk.
Tsja, als jij dit duidelijk vindt .....

Als dit namelijk waar zou zijn:

- Is dit een complete koerswijziging van Multikabel, omdat tot nu toe het afsluiten van een bundel als je alle producten los had ook een ontvanger kreeg. Dus zou deze actie eigenlijk een veel mindere zijn dan vroeger.
- Na 29 februari krijg je geen ontvanger of PVR meer, want je voldoet dan niet meer aan het eerste deel van de voorwaarden als je al internet of telefonie hebt en geldt deze actie dan alleen voor bijvoorbeeld ex-ADSL klanten of mensen die alleen radio/tv hebben nu en niet voor iemand die een bundel wil afsluiten. Ik kan me overigens niet voorstellen dat iemand die op dit moment nog geen internet heeft zou willen beginnen met een Power bundel....

Tuurlijk kan het allemaal waar zijn, maar er staat in het eerste deel heel duidelijk:
Citaat:
Gelijktijdige aanmelding voor de diensten internet én telefonie in een Bundel geeft recht op het actieaanbod
Er staat dus dat je die 2 diensten koppelt in een bundel met een jaarcontract, er staat niet dat je deze of één van deze diensten niet al los mag hebben.

Het onderste deel van de voorwaarden heeft te maken met een eerdere actie en staat los van het eerste deel, dat kan ook niet anders want ze hebben verschillende looptijden en begin-eind data, ze kunnen dus nooit op hetzelfde slaan. Tijdens de start van de eerste actie, bestond de actie met PVR nog helemaal niet.

Maar als de intentie van Multikabel was zoals jij denkt dat hij is, dan hebben ze een hele slechte tekst gemaakt waar niemand het juiste in kan lezen. Hadden ze maar een voorbeeld genomen aan de voorwaarden van Casema, die hebben veel meer 'kadootjes-acties' voor allerlei vormen van upgraden, nieuwe klanten enzovoorts, maar daar wordt heel duidelijk uitgelegd wat je wel of niet mag voordat je recht hebt op dat kado.