Los bericht bekijken
  #139  
Oud 20 februari 2008, 23:50
CeeS's schermafbeelding
CeeS CeeS is offline
Senior Member
Site Admin
 
Geregistreerd: 22 september 2002
Locatie: NH (Multikabel gebied)
Ziggo Internet: CMax300|TC7210|Asus RT-AC87U(Merlin)
DTV: CI+1.3 LG|Horizon 7401|Humax 5050&5200
Berichten: 12.452
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Vincent
Mijn theorie is, en dat is puur mijn theorie, dat ze het gratis bellen onderling er langzaam aan helemaal uit willen hebben. Binnenkort is er immers geen Multikabel gebied meer. Het zou me dan ook niets verbazen als het over een paar maanden ook voor bundel klanten niet meer mogelijk is om gratis onderling te bellen.
Het wordt volgens mij straks juist onderling bellen gratis binnen het hele Ziggo gebied voor bundels en voor Xtra dus voor half geld. Dus zelfs Xtra klanten kunnen in de toekomst zelfs minder betalen dan nu, maar dat is afhankelijk van je belgedrag. Als je vaak met kennissen in Groningen of Maastricht belt die via @home bellen wordt dat zelfs met Xtra goedkoper.

De dingen die je nu ziet gebeuren zijn de voorbereiding voor het compleet gelijk worden van de diensten binnen het hele ziggo gebied en dat zal niet elke 2 weken in stapjes weer anders worden.

Ik schat zo in dat dit op 16 mei 2008 zal zijn, want dan lopen alle acties af, en in uitspraken die door @Home gedaan zijn in een overleg met COAX en op de COAX website staat werd ook de datum van 16 mei genoemd als start-datum voor de nieuwe organisatie.