Los bericht bekijken
  #138  
Oud 20 februari 2008, 23:41
Vincent's schermafbeelding
Vincent Vincent is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 27 oktober 2004
Locatie: Oosthuizen / Multikabel
Ziggo Internet: X-tra icm Telefonie / Motorola SBV5121E
DTV: Samsung DCB-P850R / Samsung DCB-9401R
Berichten: 140
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door CeeS
Het gaat niet zozeer om de bundelprijs, maar om het feit of een Xtra abonnement iets oplevert. Ik vermoed dat het internetgedrag van Xtra klanten in een veel hoger dataverbruik ten opzichte van gemiddeld resulteert, tenslotte zijn het bijna allemaal grootverbruikers.
Hier ben ik het opzich wel mee eens. Maar ik heb ook X-tra en zit toch echt alleen 's avonds even achter mijn pc en download in het weekend eens wat. En wat kost snelheid, niets zolang de capaciteit er is. Of ik die dvd in 1 of 2 uur binnen hebt maakt qua dataverkeer niets uit. Tja, misschien dat de gemiddelde X-tra gebruiker dan nog een tweede dvdtje download. Ik iniedergeval niet, ik vraag me nu ook af of ik dat X-tra wel nodig heb...

Maar Multikabel heeft wel actief geadverteerd met "het snelste abonnement van Nederland". Benadeel die mensen dan niet achteraf omdat ze gekozen hebben voor het snelste (en misschien wel duurste) abonnement van Nederland.

Mijn theorie is, en dat is puur mijn theorie, dat ze het gratis bellen onderling er langzaam aan helemaal uit willen hebben. Binnenkort is er immers geen Multikabel gebied meer. Het zou me dan ook niets verbazen als het over een paar maanden ook voor bundel klanten niet meer mogelijk is om gratis onderling te bellen.