Los bericht bekijken
  #137  
Oud 20 februari 2008, 23:14
irix's schermafbeelding
irix irix is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 30 juni 2006
Locatie: Multikabel
Ziggo Internet: XTRA
Berichten: 114
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door BenJ
Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door irix
Bundel of niet maakt mij niet uit, ik wil gewoon niet betalen voor onderling bellen zoals ik het tot nu toe altijd gehad heb en DAT is het probleem. Dan gewoon geen bundel maar niet die extra kosten boven op het toch al te dure X-tra.
Heb je je echt eerlijk afgevraagd of je zelf dan duurder uit bent ? Gratis bellen binnen MK gebied tegen straks voor half geld binnen Ziggo gebied.

Wij kunnen dat door de meet genomen n.l. nooit hard maken, daarvoor is het veels te afhankelijk van het individuele belgedrag. Daarom houden wij het liever op het feit dat MK een groep trouwe duurbetalende klanten "slechter" behandeld dan het gros van de andere klanten. Ook al kost het MK dan maar wat extra, dat beetje kan er dan ook wel bij. Per saldo zijn tevreden klanten ook wel wat waard.
Ik weet het zeker want ik bel met die telefoon vrijwel alleen naar andere Multikabel klanten en een enkele keer naar familie (die binnen de regio wonen maar geen MK hebben). Alle andere telefoontjes deed ik toch al via ISDN, half geld of niet, die lijn is zakelijk dus aftrekbare gesprekskosten

Ik heb toen telefonie genomen omdat een aantal mensen die ik regelmatig bel ook MK telefonie hebben en ze dus gratis kon bellen.

Kon.