Los bericht bekijken
  #12  
Oud 17 februari 2008, 20:48
CeeS's schermafbeelding
CeeS CeeS is offline
Senior Member
Site Admin
 
Geregistreerd: 22 september 2002
Locatie: NH (Multikabel gebied)
Ziggo Internet: CMax300|TC7210|Asus RT-AC87U(Merlin)
DTV: CI+1.3 LG|Horizon 7401|Humax 5050&5200
Berichten: 12.465
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door mas-
En het word nog beter: Het menu om een relay server aan te melden is INACTIEF gezet. Ten minste voor Quicknet ADSL klanten. Maar ik vermoed eigenlijk voor MK klanten is dit niet anders. Als je nu een mailserver wilt draaien is dit dus niet mogelijk. Voor diegene, die het al langer doet, werkt het mischien nog. Maar hoe lang?
Voor Quicknet klanten (ADSL) is het inderdaad inactief gezet, maar dat geldt voor alles. Je kunt geen Quicknet ADSL meer afsluiten of upgraden en/of extra diensten afnemen. Het zou mij niets verbazen als ADSL afgestoten gaat worden als de nieuwe organisatie van start gaat. Die geruchten zie je hier en daar op internet opduiken tenminste. Op dit forum staat er hier ook wat over

Multikabel klanten kunnen nog wel de eigen mailserver optie gebruiken. Er is sprake van dat de nieuwe organisatie dit niet wil voortzetten, maar na uitgebreid overleg tussen MGV en Multikabel beginnen wij toch weer wat lichtpuntjes te zien. Men luistert in elk geval naar ons en wil het intern nogmaals bezien. Zodra we meer weten laten we dit hier horen.