Los bericht bekijken
  #9  
Oud 17 februari 2008, 12:38
Theo61's schermafbeelding
Theo61 Theo61 is offline
Member
 
Geregistreerd: 5 december 2004
Locatie: Lutjebroek /Quicknet /MK
Ziggo Internet: Alles-in-1 Extra met Motorola SBV512 en op de plank Arris 702b
DTV: Samsung DCB-B270R
Berichten: 51
Standaard to bundel or not to bundel

Zelf heb ik geen behoefte aan een gratis decoder of sowieso digitale televisie. Nog meer zappen om er uiteindelijk achter te komen dat er niets te kijken valt wat de moeite waard is. Ik heb eerder van een aanbieding gebruik gemaakt en toen was analoog (nog) veel minder storingsgevoelig zodat de decoder na een tijdje nutteloos in de hoek van de kamer belandde.

Wat mij dwars zit is de verslechtering van de gratis telefoongesprekken. Ik heb wat vragen gesteld over de tarieven die na 1 maart betaald moeten worden. Ik ben er nog niet uit of ik met mijn belgedrag veel duurder uit ben bij het betalen van half tarief. Met het volop bellen alternatief ben ik dan wellicht beter af.

Wat ik verder onbegrijpelijk vind is dat Multikabel Xtra Abonnees naar Power wil degraderen. In de bundel Power betaal ik minder dan nu alleen voor mijn internet abonnement. Ik twijfel nu sterk of ik toch niet gewoon gratis ga proberen om te kijken wat de snelheidsvermindering nu echt in de praktijk betekent. Want ik kan gratis downgraden en daarna weer gratis upgraden.

Waar zit het addertje?