Los bericht bekijken
  #83  
Oud 14 februari 2008, 13:57
Leonardo's schermafbeelding
Leonardo Leonardo is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 11 september 2002
Locatie: Den Helder, 1781 - Centrum. (ex-Multiweb.)
Ziggo Internet: Alles-in-1 Extra - ARRIS Touchetone TM702 eurodocsis3
DTV: Humax IHDR-5050C
Berichten: 380
Standaard Reactie Multikabel.

Geachte mevrouw/meneer L,

Onlangs stelde u een vraag over Telefonie.

De komende tijd zal het mogelijk worden voor abonnees van @Home, Casema en Multikabel om onderling met elkaar te bellen in het volledige verzorgingsgebied van de drie bedrijven. Voor abonnees van een 3-in-1-bundel is dit onderling bellen gratis. Dit is een onderdeel geworden van het bundelaanbod. Abonnees die bellen via Multikabel, maar geen bundel hebben, zullen met meer alle andere telefoonabonnees in het gehele verzorgingsgebied voordeel ervaren op hun gesprekken (50% korting op start- en gesprekstarief).

Wij begrijpen dat dit voor sommige van onze abonnees voor nu minder voordeel oplevert. Met de uitbreiding van het verzorgingsgebied in de komende periode bieden wij meer abonnees een toenemend voordeel.

Mocht u naar aanleiding van deze e-mail nog vragen hebben dan horen wij dit graag van u. Op www.multikabel.nl staan alle meest gestelde vragen en antwoorden, kunt u diverse handleidingen downloaden en vindt u een actueel overzicht van eventuele storingen en werkzaamheden. U kunt daarnaast uw abonnementen en instellingen beheren via de Service Site.

Belangrijk:
Heeft u Digitale Televisie? Uw ontvanger heeft van tijd tot tijd een update nodig om voorbereid te zijn op zenderuitbreidingen die zullen plaatsvinden. Controleer op www.multikabel.nl/softwareupdate wat de laatste update is en hoe u deze kunt installeren. Na installatie van deze update bent u er zeker van dat u goed voorbereid bent op de toekomst.

Met vriendelijke groet,

H.

Multikabel B.V.
Afdeling Klantrelaties

t: 0900-6858452
f: 072-5143207
w: http://www.multikabel.nl
__________________
Groet, Leonardo.
MGVnr: 173
Navigare necesse est.
www.vantijn.net