Los bericht bekijken
  #82  
Oud 14 februari 2008, 13:54
Leonardo's schermafbeelding
Leonardo Leonardo is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 11 september 2002
Locatie: Den Helder, 1781 - Centrum. (ex-Multiweb.)
Ziggo Internet: Alles-in-1 Extra - ARRIS Touchetone TM702 eurodocsis3
DTV: Humax IHDR-5050C
Berichten: 380
Standaard Uitkleden die handel. 'Leuk' voor de trouwe abonnee

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door BenJ
Kortom ons credo luidt : MK/Ziggo stop/begin niet met het uitkleden van de losse "verkoop" de "bundel verkoop" bevat nu al zaken te over om mensen te verleiden. Het onderste uit de kan lijken te willen halen is alleen maar schadelijk voor jullie image.
Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door ArChie
Het gaat mijns inziens niet direct om de mogelijk stijgende belkosten voor niet bundel abonnees, maar om het principe. Op een bepaald moment besluit je om telefonie van Multikabel te nemen (..) Daarbij kan het onderling gratis bellen de doorslaggevende reden zijn geweest omdat bijvoorbeeld de mensen waarmee je het meest belt ook beschikken over telefonie van Multikabel (..) Multikabel maakte daarvoor volop reclame en nergens stond of staat duidelijk aangegeven dat het onderling gratis bellen voor niet bundel abonnees slechts een tijdelijke actie betrof.

En dan worden opeens nadat je trouw abonnee bent geweest de voorwaarden zodanig gewijzigd dat je met extra kosten wordt geconfronteerd. De partij waarmee je in zee bent gegaan, Multikabel, kan ik dan om die reden nauwelijks nog een betrouwbare partij (..)
Met het gratis digitale basis pakket was dat vorig jaar al niet anders. Jarenlang heeft Multikabel reclame gemaakt voor het feit dat dit basis digitale TV pakket gratis was. (..) Nergens wordt door Multikabel gewaarschuwd dat het gratis digitale bassis pakket slechts een tijdelijke actie betreft. (..)
Wat worden de volgende (gedwongen) extra kosten waarmee ze ons weer gaan confronteren?
Ik sluit mij hierbij volledig aan,
Waarvan akte...
__________________
Groet, Leonardo.
MGVnr: 173
Navigare necesse est.
www.vantijn.net