Los bericht bekijken
  #1  
Oud 6 februari 2008, 04:27
lotsofjazz's schermafbeelding
lotsofjazz lotsofjazz is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 26 januari 2008
Locatie: Heerhugowaard Multikabel
DTV: FloppyDTV C/CI
Berichten: 125
Standaard Ik mis nu een paar kanalen

Hoi,

Na een harde reset van mijn PC en de hele zooi opnieuw te hebben geinstalleerd (floppydtv, mediaportal, mediaportal TV server) zie ik een aantal kanalen niet meer staan, wat ik zo op het eerste oog mis zijn:

Film 1 HD,
NGC-HD
HD-NL
Veronica, RTL8

Voor het zoeken heb ik de transponderlijst lijst van zeg maar 9 Januari gebruikt, tijdens het scannen is signaal en signaal kwaliteit zowat 100%, dus dat zit wel goed, Bij de laatste regel (24) kan de TV server geen zenders vinden. Totaal aantal zenders is nu 140, terwijl het volgens ij iets van 147 moet zijn (ik zit nog in de proefperiode)

Enig idee waar deze kanalen nu gebleven zijn? Meer mensen last dat ineens zenders verdwijnen? Vooral de HD kanalen zou ik toch graag terug zien.

Ik hoor het wel!

Marco

UPDATE 08-02-2008:
Door ipv de Multikabel transponderlijst van 9 januari, de standaard "dvbc transponder 6875" te gebruiken, die met Mediaportal TV server wordt meegeleverd, vind ik nu 158 TV kanalen. Echter ontbreken nog steeds de meeste HD Kanalen, NGC-HD, Film1 HD, Sport1 HD, Brava HD.. Met de transpondrlijst van 9 Januari waren deze eerst wel gewoon te vinden.

Iemand enig idee hoe dit kan, en of ik deze kan terug vinden door een regeltje toe te voegen of te wijzigen in de transponderlist?

Alvast ebdankt.

Marco