Los bericht bekijken
  #33  
Oud 6 februari 2008, 00:44
Vincent's schermafbeelding
Vincent Vincent is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 27 oktober 2004
Locatie: Oosthuizen / Multikabel
Ziggo Internet: X-tra icm Telefonie / Motorola SBV5121E
DTV: Samsung DCB-P850R / Samsung DCB-9401R
Berichten: 140
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door CeeS
Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door ArChie
Dit geldt alleen voor gewone telefoonnummers op het vaste telefoonnetwerk in Nederland.
Dat slaat op de speciale VOIP telefoonnummers die je bij sommige VOIP aanbieders kunt krijgen (087 dacht ik?). Nummers die uit een normaal netnummer-abonneenummer voor jouw regio bestaan kun je normaal porteren.
Klopt, je kunt gewoon vanaf multikabel weer terug naar kpn met nummerbehoud.

En ik dacht nog wel dat we straks naar heel zesko gratis zouden kunnen bellen, blijkt dat we gewoon niet meer gratis kunnen bellen...kom ik even mooi bedrogen uit.

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door CeeS
Het "gratis onderling bellen" bestaat overigens helemaal niet bij Casema en bij @Home, dus dat er een soort middenweg gekozen gaat worden is misschien te verwachten
Je kunt je afvragen hoe lang deze middenweg dat in stand blijft, want uiteindelijk trekken ze toch alles gelijk. Dus het zou goed kunnen dat je halverwege dit jaar als bundel klant ineens een brief krijgt dat je niet meer gratis onderling kunt bellen.

Ik snap sowieso niet waarom dit niet gratis is, even plat beredeneerd, als ik van de newsserver download of upload 'kost' dit multikabel meer dan dat ik een gesprek voer met een andere abonnee binnen Multikabel/Casema gebied.