Los bericht bekijken
  #23  
Oud 5 februari 2008, 21:16
CeeS's schermafbeelding
CeeS CeeS is offline
Senior Member
Site Admin
 
Geregistreerd: 22 september 2002
Locatie: NH (Multikabel gebied)
Ziggo Internet: CMax300|TC7210|Asus RT-AC87U(Merlin)
DTV: CI+1.3 LG|Horizon 7401|Humax 5050&5200
Berichten: 12.460
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Vincent
Waar blijft de Xtra bundel? Dit is een hele kleine administratieve wijziging. Ik wil met alle liefde een bundel nemen als dat Multikabel beter uitkomt, maar dan moet er wel een redelijke mogelijkheid geboden worden!
Wij hebben in het verleden (2007) ook al vaker gevraagd waarom Xtra niet in een bundel zit. Destijds was het antwoord dat er bewust geen Xtra bundel was en ook niet zou komen. Waarom dat is/was bleef nogal vaag.
Op dit moment geeft Multikabel de korting-voor-goede-klanten (bundels) dus alleen aan de klanten tot en met een power-abonnement.

Op zich is dat erg vreemd, vooral omdat recent nog door Casema in het kader van de betaling voor de smartcards gesteld is dat bij Casema een 'bundel' gezien wordt als "meer diensten afnemen van Casema". Zie bijvoorbeeld het artikel op deze website (bij "update" stukje naar onderen scrollen)

Het "gratis onderling bellen" bestaat overigens helemaal niet bij Casema en bij @Home, dus dat er een soort middenweg gekozen gaat worden is misschien te verwachten, maar dat een groep trouwe en meest betalende klanten nu juist gestraft wordt omdat ze formeel geen bundel hebben getuigd niet van een klantvriendelijke houding. Daar is volgens mij domweg niet goed genoeg over nagedacht. In verhouding zijn er maar heel weinig Xtra klanten, die zich nu natuurlijk heel erg zullen gaan roeren, wat veel negatieve publiciteit zal opleveren.

Toen ik in het begin hoorde over 'onderling bellen' voor abonnees zonder bundel had ik eerlijk gezegd helemaal niet gedacht dat dit ook de Xtra abbonees zou treffen. Ik dacht eigenlijk dat het alleen om de paar mensen die telefonie zonder internet hebben zou treffen. De Xtra klanten zijn ook wel een kleine groep, maar wel je klanten die het meest betalen en blijkbaar wil je die best wel verliezen.

UPC ziet dit anders, die hebben net de snelheid van hun snelste abbo verhoogd naar 24Mbit met 2.5Mbit upload en gratis telefonie met gratis onbeperkt bellen naar alle vaste nummer in het weekeinde en avond daar nog bij voor veel minder geld dan wat Xtra bij Ziggo/MK kost .....