Discussie: Brava HDTV
Los bericht bekijken
  #2  
Oud 30 januari 2008, 19:37
ArChie's schermafbeelding
ArChie ArChie is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 3 juli 2005
Locatie: -
Berichten: 3.916
Standaard

Of via @Home:

Citaat:
BravaHDTV bij @Home, Casema en Multikabel
Full HD Nederlandse cultuurzender tot 1 juli gratis te ontvangen

Den Haag, 29 januari 2008 Tot 1 juli aanstaande kunnen abonnees van @Home, Casema en Multikabel met een HDTV-ontvanger gratis kennismaken met BravaHDTV. Vanaf vandaag is deze zender te zien op het digitale televisieplatform van Casema en Multikabel, @Home volgt donderdag aanstaande. BravaHDTV is de eerste Nederlandse cultuurzender die Full High Definition uitzendt (1080i).

BravaHDTV zendt 24 uur per dag opera's, operettes, balletten en concerten uit in Full HD (1920 x 1080) en Dolby Surround, de hoogste beeld- en geluidskwaliteit van dit moment. De meeste uitzendingen op BravaHDTV betreffen klassieke producties die zelden of nooit in de Nederlandse theaters te zien zijn. BravaHDTV is een reclamevrije zender. Voor meer informatie: www.bravahdtv.nl.

Meer HDTV
Vanaf 1 februari bieden @Home, Casema en Multikabel een speciaal themapakket HDTV met vier HD-kanalen. Voor 3,95 per maand ontvangen abonnees Discovery HD, National Geographic Channel HD, HD-NL en The History Channel HD.

BravaHDTV is tot 1 juli ook zonder abonnement op het HDTV-themapakket te ontvangen. Wel moeten abonnees een HD-ontvanger hebben. BravaHDTV is te vinden op kanaalnummer 13.

Meer informatie over HD-televisie: www.home.nl, www.casema.nl en www.multikabel.nl. Hier is tevens meer informatie te vinden over de tijdelijke gratis doorgifte van BravaHDTV.

@Home, Casema en Multikabel hechten grote waarde aan de mogelijkheden die HDTV biedt. De levensechte beeldkwaliteit en de extreem goede geluidskwaliteit maken van televisiekijken een aparte belevenis.
Opvallend dat de website van Multikabel weer de enige van de drie Ziggo kabelbedrijven is waar dit nieuws niet terug te vinden is. Dat was ook al zo bij de bekendmaking van Ziggo als nieuwe merknaam van de Zesko kabelbedrijven. Het up-to-date houden van de Multikabel website heeft kennelijk geen prioriteit meer.