Los bericht bekijken
  #18  
Oud 30 januari 2008, 12:58
CeeS's schermafbeelding
CeeS CeeS is offline
Senior Member
Site Admin
 
Geregistreerd: 22 september 2002
Locatie: NH (Multikabel gebied)
Ziggo Internet: CMax300|TC7210|Asus RT-AC87U(Merlin)
DTV: CI+1.3 LG|Horizon 7401|Humax 5050&5200
Berichten: 12.452
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door RazeR
Ik herken dit probleem voor een groot deel.
Zelf heb ik ook momenten dat veel websites ineens niet meer bereikbaar zijn.
Verbindingen die op dat moment open zijn blijven echter wel werken (msn verbinding) totdat ik het modem en/of router herstart.

Zelf heb ik het idee dat het een DNS probleem betreft. Wanneer ik het modem reset krijg ik ook een ander ip adres ip van een 84.*.*.* een 213.*.*.* nummer. En blijft de connectie led op het modem knipperen. Pas na een klein tijdje hersteld de verbinding.

Verder haal ik soms 's morgens voor 10 uur en 's avonds na 20 uur niet meer de volledige snelheid. Dit zijn ook de tijdstippen waarop het bovenstaande probleem het meeste voorkomt.
Even de helpdesk bellen op het moment dat je niet meer online komt of je een slechte verbinding hebt, je signaal is misschien instabiel waardoor je dan wegvalt. De helpdesk kan op afstand de signaal kwaliteit uitlezen. Als je belt als alles wel goed werkt kan de helpdesk verder ook niet veel zien en stuurt dan alleen een monteur als je aannemelijk kunt maken dat je vaak problemen hebt. Is je signaal niet goed doen ze dat meestal direct.