Los bericht bekijken
  #6  
Oud 27 januari 2008, 20:29
CeeS's schermafbeelding
CeeS CeeS is offline
Senior Member
Site Admin
 
Geregistreerd: 22 september 2002
Locatie: NH (Multikabel gebied)
Ziggo Internet: CMax300|TC7210|Asus RT-AC87U(Merlin)
DTV: CI+1.3 LG|Horizon 7401|Humax 5050&5200
Berichten: 12.460
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door GuNNeR
Ok bedankt voor de hulp. Maar het bellen naar de helpdesk lijkt me een beetje onhandig. Het uitvallen gebeurt namelijk zeer willekeurig, en is soms in een seconde al weer online, soms pas na een halve minuut. Bovendien gebeurt het de ene keer 10x in het uur, de andere keer heb ik er 5 uur geen last van, met dezelfde belasting.
Tsja, dan zal het heel lastig worden om een oplossing te vinden. Het kan nog steeds aan je eigen netwerk of router liggen. De enige manier om dat vast te stellen is door 1 computer in "veilige modus" aan te sluiten op je modem zonder de router te gebruiken en dan zeker maken dat er geen p2p op die computer draait. Als je verbinding dan ook op dezelfde manier uitvalt weet je vrij zeker dat het wel aan het modem of signaal ligt. Probeer daarna in "normale modus" voorzichtig applicaties erbij te zetten en kijk waar het mis gaat. Gaat het dan nog steeds goed, dan de router ertussen met alleen die zelfde pc die eerst goedgekeurd was en zelfde nogmaals doen.

Op die manier kun je misschien uitsluiten wat er aan de hand is.
Anders denk ik dat je er mee moet leren leven, want zolang je niet kunt vaststellen waar het probleem zit zal het nooit opgelost worden vrees ik....