Discussie: Meerdere nummers
Los bericht bekijken
  #13  
Oud 18 januari 2008, 13:27
kingpin's schermafbeelding
kingpin kingpin is offline
Inactieve account
 
Geregistreerd: 20 juli 2004
Locatie: Support N.W.
Ziggo Internet: A-I-Extra, Ubee EVM3200, Sitecom Gigabit/XR
DTV: Humax / PVR
Berichten: 1.054
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door ArChie
Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door kingpin
Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door hansdefotograaf
Kan MK zomaar functies weglaten?
Niet MK maar Zesko doet dat. Dit even voor je beeldvorming.
En? Vooralsnog is deze persoon een contract aangegaan met Multikabel en niet met Zesko. Multikabel maakt deel uit van de Zesko kabelbedrijven en heeft als zodanig haar eigen verantwoordelijkheid/stem binnen die onderneming. Het is dan natuurlijk wel erg makkelijk om alles maar te gooien op "daar kunnen wij niets aan doen, dat bepaalt Zesko".

Citaat:
Maar je wilt blijven stilstaan met de "huidige" techniek op telefoongebied en ook niet meegaan met toekomstige wijzigingen en vernieuwingen?
Of toch maar Infofilter regelmatig updaten?
Wat deze opmerking bijdraagt aan de vraag van deze persoon is mij ook niet duidelijk. Het lijkt wel of het niet toegestaan is om een opmerking te plaatsen over een achteruitgang in bepaalde faciliteiten die misschien niet positief zijn voor de beeldvorming over Multikabel. Als je iets wil bijdragen als Multikabel medewerker aan deze discussie vraag dan bij het management na waarom het (technisch) niet langer mogelijk is om deze faciliteit te ondersteunen in de nieuwe situatie en plaats dat als reactie. Daar heeft de vraagsteller veel meer aan.
Mijn antwoord bestond eigenlijk uit 2 gedeeltes:
Een opmerking dat wij binnen dit forum eigenlijk niet meer zouden moeten spreken over het bedrijf Multikabel maar over - nu nog Zesko - en straks over bedrijf X.
Vandaar mijn opmerking over "beeldvorming"
ArChie schreef: "Multikabel maakt deel uit van de Zesko kabelbedrijven en heeft als zodanig haar eigen verantwoordelijkheid/stem binnen die onderneming"
Kabelbedrijven is geen goed gekozen benaming, onderneming wel. dat houdt in dat er straks (25 januari) een (1) bedrijf is ontstaan.
Ik ga er van uit dat dit juridisch onderbouwd is, anders heeft de notaris in Amsterdam, die de biedingen over de voetbalrechten in ontvangst nam een probleem.
Het tweede gedeelte van mijn antwoord slaat op de huidige telefoontechniek:
Of lift je mee op de huidige en toekomstige technieken.
Met mijn eigen antwoord apparaat kan ik besluiten om die wel of niet te blijven gebruiken, die keus is aan mij, als consument.
Men bedenkt straks een nieuwe techniek en deze wordt niet ondersteund door de telefoon die ik recentelijk heb aangeschaft.
Koop ik dan een nieuwe en ga mee met die techniek of houd ik voorlopig mijn oude. keus is en blijft aan mij als de gebruiker.
Misschien nog een voorbeeld: Je internetsnelheid gaat omhoog: koop je dan wel of niet een nieuwe router, die wel die snelheid ondersteund? Koop je een nieuwe tv als je optimaal wilt genieten van digitale tv?
Allemaal afweging voor ons als consument.
Dat heb ik er mee bedoelt!
Met vr. groet,

Thomas