Discussie: Meerdere nummers
Los bericht bekijken
  #12  
Oud 18 januari 2008, 12:54
ArChie's schermafbeelding
ArChie ArChie is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 3 juli 2005
Locatie: -
Berichten: 3.916
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door kingpin
Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door hansdefotograaf
Kan MK zomaar functies weglaten?
Niet MK maar Zesko doet dat. Dit even voor je beeldvorming.
En? Vooralsnog is deze persoon een contract aangegaan met Multikabel en niet met Zesko. Multikabel maakt deel uit van de Zesko kabelbedrijven en heeft als zodanig haar eigen verantwoordelijkheid/stem binnen die onderneming. Het is dan natuurlijk wel erg makkelijk om alles maar te gooien op "daar kunnen wij niets aan doen, dat bepaalt Zesko".

Citaat:
Maar je wilt blijven stilstaan met de "huidige" techniek op telefoongebied en ook niet meegaan met toekomstige wijzigingen en vernieuwingen?
Of toch maar Infofilter regelmatig updaten?
Wat deze opmerking bijdraagt aan de vraag van deze persoon is mij ook niet duidelijk. Het lijkt wel of het niet toegestaan is om een opmerking te plaatsen over een achteruitgang in bepaalde faciliteiten die misschien niet positief zijn voor de beeldvorming over Multikabel. Als je iets wil bijdragen als Multikabel medewerker aan deze discussie vraag dan bij het management na waarom het (technisch) niet langer mogelijk is om deze faciliteit te ondersteunen in de nieuwe situatie en plaats dat als reactie. Daar heeft de vraagsteller veel meer aan.