Los bericht bekijken
  #5  
Oud 10 januari 2008, 20:27
BenJ's schermafbeelding
BenJ BenJ is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 7 september 2002
Locatie: Multikabel
Ziggo Internet: Ai1 Plus - Arris702
DTV: Panasonic TU-DC40RD
Berichten: 1.433
Standaard Re: Geen radio meer te selecteren.

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door CeeS
Misschien moet je even een herinstallatie doen ?
Even ?
Herinstallatie, terug naar fabrieksinstellingen; smartcard trekken, niks geen radiokanalen.
Weliswaar 146 TV en 90 Radiokanalen gevonden. Als je de radiokanalen probeert in te toetsen is het alsof ze totaal niet bestaan, zodra je de eerste 2 cijfertjes hebt ingetoetst.

Maar met al dat geprobeer zit ik nu wel met een halfbakken firmware download. Netjes via de procedure zoals Yoram in zijn brief gaf nadat ik fabrieksinstellingen had gekozen. Dus downloaden via NetID 2222; staat ook idd een software update; gestart; tellertje telt terug van 30; op 0 gekomen popt een requestor op met "download afgebroken; OK ?", je mag alleen maar ja kiezen. Daarna even gekeken in het installatie menu en ik zag in het menu de entry software update van grijs weer op present springen. Nog een keer gekozen om te downloaden; zelfde verhaal. Toen maar weer terug op hoop van zegen naar netwerkID 8888; hé ook een software versie beschikbaar; even niet gedownload maar eerst kanalen laten installeren; alles werd gelukkig gedetecteerd en lijkt op radio na prima te werken.

Toen maar even ook deze software download uitvoeren; zelfde resultaat. Dus ik ben benieuwd wat nu de status van het hele zooitje is, zeker ivm toekomstige updates.

Maar goed, dat heb ik weer en zo te zien weer als enige.
__________________
BenJ