Los bericht bekijken
  #80  
Oud 9 januari 2008, 04:51
AW78's schermafbeelding
AW78 AW78 is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 5 december 2006
Locatie: - Multikabel
Berichten: 1.625
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door BenJ
Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door ArChie
Telkens bij ingrijpende veranderingen zie ik dat er naarstig gezocht wordt naar wat rekenvoorbeelden waaruit blijkt dat het voor een deel van de Zesko/Multikabel klanten misschien wel voordeliger uitvalt en onder het mom van "zie je wel dat het meevalt" moet de rest van het klantenbestand het daar dan maar mee doen.
Gelukkig is dat dan hopenlijk alleen maar jouw indruk, alhoewel ik daar ook wel een beetje kan inkomen. Wel is het zuiver speculatief als je zegt dat wij rekenvoorbeelden geven om zaken te "verkopen voor MK". Zou het niet zo kunnen zijn dat dat ter verduidelijking gebeurt? Om niet al te uitputtend te zijn beperk je je daarbij tot wat opgaat voor het gros der abonnees.
Archie heeft hier wel een punt. Niemand van MGV heeft hier bijvoorbeeld gereageerd op het feit dat mensen met keuzepakketten of het totaalpakket 1,95 per maand meer gaan betalen omdat het bedrag van het digitale basis pakket (dat vervangen wordt door de jaarlijkse smartcard-bijdrage) hierbij in zat. Mensen met één keuzepakket gaan hierdoor in feite voor dit pakket het dubbele betalen (vroeger 2 euro meer, nu 3,95!).
Daarnaast had je vroeger het aantrekkelijke plus pakket, waarmee je een gevarieerd aanbod aan themazenders had voor 4,95, voor een vergelijkbaar iets moet je nu meteen het totaal pakket nemen voor 9,95 (tussen de extra zenders van het digitale standaard pakket zit namelijk geen enkel themakanaal meer) en daar bovenop nog 15 euro per jaar betalen voor de smartcard die je nota bene zelf voor 10 euro al aangeschaft hebt in de winkel!
Mij is het een raadsel, dus laat dat nieuwe glasvezelnet maar komen!