Los bericht bekijken
  #78  
Oud 8 januari 2008, 19:29
dutchmedia's schermafbeelding
dutchmedia dutchmedia is offline
Junior Member
 
Geregistreerd: 7 januari 2008
Berichten: 2
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door CeeS
Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door ArChie
Helaas vergeet het MGV wel eens dat er ook niet bundel abonnees zijn bij Multikabel. Ik ben daar één van die alleen TV diensten afneemt en ook niet direct geïnteresseerd is in de digitale TV uitbreidingspakketten.
Nee de MGV vergeet dat niet hoor. We hebben alleen de situatie geschetst van de bundels. De berekening voor de overige kun je zelf maken. Het artikel geeft alleen de hoofdlijnen aan van het gesprek aan omdat dit eind van de middag plaatsvond en er dus geen tijd was voor een volledig verslag.

Als je vroeger alleen RTV afnam met het digitale basispakket ben je zelfs iets goedkoper uit in de nieuwe situatie.
De mensen die door een overgangsregeling vroeger niets betaalden voor het uitgeklede digitaal basispakket gaan er dus straks blijkbaar 1,25 per maand voor betalen en gaan er dan dus op achteruit maar krijgen daar wel veel meer TV en Radiozenders voor. Ik weet niet of destijds voor deze overgangsregeling een garantie gegeven is hoe lang deze geldig was? Dat je 1.25 per maand meer moet betalen is natuurlijk erg zuur, echter heeft de MGV hier geen invloed op.
Het probleem is dat Multikabel, niet meer als Multikabel functioneert, maar als onderdeel van Zesko Holding. En aldus is 93 % van de klanten nadelig uit, tenzij ze internet en/of telefonie afnemen. Blijft circa 50 % van de klanten over voor wie dit een nadeel is. Dat (@Home en Casema) gaat om meer abonnees dan heel Multikabel bij elkaar en ogenschijnlijk wordt zo een 'voordeel' voor een kleine minderheid, over het geheel een nadeel.