Los bericht bekijken
  #77  
Oud 8 januari 2008, 17:08
BenJ's schermafbeelding
BenJ BenJ is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 7 september 2002
Locatie: Multikabel
Ziggo Internet: Ai1 Plus - Arris702
DTV: Panasonic TU-DC40RD
Berichten: 1.433
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door ArChie
Nu ontstaat bij mij de indruk dat het MGV tegenwoordig eigenlijk niet veel meer is dan een spreekbuis voor Zesko/Multikabel. Telkens bij ingrijpende veranderingen zie ik dat er naarstig gezocht wordt naar wat rekenvoorbeelden waaruit blijkt dat het voor een deel van de Zesko/Multikabel klanten misschien wel voordeliger uitvalt en onder het mom van "zie je wel dat het meevalt" moet de rest van het klantenbestand het daar dan maar mee doen. Ook nu weer moet ik maar blij zijn dat ik er wel kanalen bij krijg terwijl ik daar niet omgevraagd heb.
Gelukkig is dat dan hopenlijk alleen maar jouw indruk, alhoewel ik daar ook wel een beetje kan inkomen. Wel is het zuiver speculatief als je zegt dat wij rekenvoorbeelden geven om zaken te "verkopen voor MK". Zou het niet zo kunnen zijn dat dat ter verduidelijking gebeurt? Om niet al te uitputtend te zijn beperk je je daarbij tot wat opgaat voor het gros der abonnees.

Dat we aan het handje van MK lopen is pertinent onjuist. Dat het mogelijk zo overkomt daar kunnen we rekening meehouden. Bedenk wel dat we niet in een machtspositie zitten, het enige "pressiemiddel" waar wij mee kunnen werken is publiciteit, gelukkig is dit erg effectief. Daartoe is o.a. ook dit forum in het leven geroepen. Tot nog toe hebben we dan ook nooit buiten dit forum hoeven te treden. Het allerlaatste wat MK wilt, is dat klanten weglopen of nieuwe afhaken.

We hebben gekozen om niet het conflict model te hanteren in onze benadering van MK. Je hebt aan den lijve ondervonden dat proberen af te dwingen naar MK nauwelijks effect heeft. Gezien onze score tot nu toe zie ik dan ook geen noodzaak een andere benadering te kiezen.

Ik denk dat wij in onze reacties op het forum en het aantal zaken dat we aangeven op te pakken voldoende duidelijk maken hoe we over zaken denken. Zodra er misstanden opduiken kunnen wij het ons niet permitteren om te speculeren en zullen dus altijd eerst verhaal proberen te halen bij MK. Als dat een bevredigend antwoord oplevert dan geven we dat door. Als dat antwoord ons niet zint, dan laten wij ons ook niet onbetuigd.

Wat betreft de consternatie rond de brief van Yoram kan ik zeggen dat er een reeks, bepaald niet aardige emails richting MK zijn gegaan uitmondend in een door MK gevraagde telefonische meeting. Ik kan je verzekeren dat het pakket wijzigingen er in eerste instantie heel anders uitzag. Inderdaad hadden we goede sier kunnen maken door hier veel ruchtbaarheid aan te geven, wellicht was het resultaat dan hetzelfde geweest, maar aan de andere kant is de "fusie" nog steeds gaande en willen deze "meelopers" bij de verdere invulling de mogelijkheid behouden om de belangen van de klanten te behartigen.

Dus al met al prima (graag zelfs), als men komt met kritiek en zaken die mede de aandacht verdienen, die kunnen we ons ter harte nemen en gaan we natuurlijk meenemen, maar bespaar ons "indrukken" vanaf de zijlijn.
__________________
BenJ