Los bericht bekijken
  #25  
Oud 8 januari 2008, 11:29
Esy ®'s schermafbeelding
Esy ® Esy ® is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 10 september 2002
Locatie: De Goorn
Ziggo Internet: Alles in 1 Extra - Cisco EPC3928
DTV: Humax iRHD-5200C / Samsung UE46F8000
Berichten: 863
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door CeeS
Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Esy ®
Een Aljazeera zullen ze vermoedelijk van de programmaraad moeten aanbieden voor minderheidsgroeperingen welke hoofdzakelijk in de steden wonen maar op het platteland zal geen hond kiezen voor die zender.
Er is maar een heel beperkt aantal zenders die door de programmaraad wordt aanbevolen, zie de website die ik hierboven noemde. Daar staat wel in dat in 2008 de spaanse zender TVE wel aanbevolen was door de programmaraad.

Het aantal verplichte zenders is nog veel minder trouwens, die zijn aangegeven met een sterretje in de lijst die je daar kunt vinden. Daar zitten niet eens de commerciele nederlandse RTL's e.d. bij.....
Hmm, een papieren tijger dus die programmaraad. Op een enkele zender na zal de aanbieder zelf graag die zenders in zijn pakket hebben. Overigens gaat het ook alleen maar over het analoge aanbod. Ik neem aan dat voor DTV de aanbieder een 'vrije hand' heeft.

Blijft mijn punt eigenlijk hetzelfde behalve dat ze blijkbaar zelf voor een Aljazeera kiezen om de allochtone achterban te binden.

Mvg. Eric