Los bericht bekijken
  #21  
Oud 8 januari 2008, 10:39
hmolen's schermafbeelding
hmolen hmolen is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 5 oktober 2007
Locatie: Hoofddorp/Multikabel
Ziggo Internet: Alles-in-een-extra/Arris 120/10
DTV: CI+ 1.3
Berichten: 404
Standaard

Naast al deze economische uitleg zou ik ook wel eens antwoord willen hebben over het "waarom" van al deze wijzigingen...

Ik kijk al jaren met veel plezier naar Zone Reality op analoog en digitaal, maar ineens krijg je geen beeld meer en hebben de zenderaanbieders er weer een afgehaald en mag je blij zijn dat er een Spaanse zender voor in de plaats komt, waar nog geen eens ondertiteling op zit.

Ik snap de redenering niet:
- Is er kijk-en luisteronderzoek gedaan onder de MK abo's en hebben die duidelijk te kennen gegeven dat TVE terug moet en dat ZR er wel af mag ?
- Ik begrijp de harmonisering met de andere 'partner-aanbieders' maar waarom gaat er dan verdwijnen in plaats van complementeren, alle zenders van de 3 (Casema, MK en @Home) op een hoop en dan aanbieden ???

Zal iemand daar ooit een antwoord op durven geven of moeten we net als in Rusland alles slikken wat het politburo ons wenst te geven.

Ik weet ook van de programmaraad af waar MIGV leden in zitten maar hebben die wel een stem of is het vanwege het monopolie wat MK heeft dat ze er zo makkelijk mee weg komen, gelijkwaardige alternatieven zijn er nl. nog steeds niet.

<<zucht>>
Hans.

PS. Ondertussen moet ik dus nu 10 euro/maand gaan bijbetalen om 1 zender te kunnen blijven zien, maar ja, het is zo stil hier op het forum dat we wel roepende in de woestijn zullen blijven...