Los bericht bekijken
  #58  
Oud 7 januari 2008, 19:26
Saywhat's schermafbeelding
Saywhat Saywhat is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 3 oktober 2006
Locatie: Multikabel/Ziggo NW
Ziggo Internet: ai1 Extra, Arris TM702
DTV: Humax Duovisio iPVR-9200C, Humax IR-FOX C, Cisco 8455DVB
Berichten: 954
Standaard

Tja dat zal ook niet zomaar alles goedkoper maken hoor. Als je de kabel open wilt gooien zullen die bedrijfjes die dan willen meedoen ook over apparatuur van bv Multikabel heen moeten. Multikabel heeft daar miljoenen ingestoken en zal dat dan dus ook echt niet gratis laten gebeuren.

Ik zie echt helemaal niks in dat opengooien, net als met de KPN is gebeurd ik vind het allemaal bullshit. Er zijn andere alternatieven, dat die nou niet dezelfde kwaliteit beschikken dat is de keuzen die je zelf maakt om daar dan mee akkoord te gaan of niet.

Internet bv ik woon in een dorpje waar adsl geen optie is, ik heb er meermaals naar gekeken, maar die snelheden halen het gewoon bij lange na niet bij de kabel. Moet ik dan de kabelboer gaan verwijten dat hij een sterk produkt in mijn dorp heeft neergezet? Lijkt mij niet, ik maak zelf bewust de keuze meer te betalen, en verwacht daar dus een stukje kwaliteit voor terug.

Ok was allemaal even behoorlijk off topic, maar ditzelfde geld mi net zo goed voor televisie, je kiest zelf voor meer betalen dan bij digitenne omdat je een stukje kwaliteit wilt hebben...

Verhogingen zullen nooit leuk worden, en ik hou ook mijn hart vast voor eventuele vervolgen met de 2e smartcard. Ik zou het echt ongelooflijk vinden als je dan in 1 huis 2 abonnementen zou moeten nemen.

Lijkt me ook de manier om de illegale praktijken op gang te helpen, vandaar zie ik dat ook niet snel gebeuren.