Los bericht bekijken
  #54  
Oud 7 januari 2008, 00:26
Esy ®'s schermafbeelding
Esy ® Esy ® is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 10 september 2002
Locatie: De Goorn
Ziggo Internet: Alles in 1 Extra - Cisco EPC3928
DTV: Humax iRHD-5200C / Samsung UE46F8000
Berichten: 863
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Adejong

Inderdaad... Die extra bijdrage per jaar.. dat kan er nog mee door..
Ik heb hier de Powerbundel(€63,50 p/m) en het Totaal pakket (€9,95 p/m) + Tele 2 Voetbal (€5) en ik 3 smartcards(2x 0,50 p/m extra nu)
Nu ben ik dus maandelijks € 79,45 kwijt aan Multikabel. Als er vanaf volgend jaar April inderdaad het volle bedrag per smartcard betaalt moet worden én de jaarlijkse bijdrage... Dan kom ik dus uit op(jaarlijkse bijdrage meegerekend): €111,05 p/m. Dat is een verschil van € 31,60 per maand en dus € 379,20 per jaar(!)

Dus ja.. als dit inderdaad gebeuren dan ben ik er ook klaar mee.... Zó wordt Digitale TV echt geen vervanging van Analoge TV.
Weet je wat het lullige is, ze hebben die paar "querulanten" zoals ons gewoon ingecalculeerd. Die (bijv.) duizend klanten welke afhaken staan niet in verhouding tot de meeopbrengst van deze maatregelen.

Tenzij er behoorlijk stennis in de media wordt geschopt zodat de verliezen hoger oplopen. Maar zoals altijd zijn er meestal geen mensen die de kar willen trekken (druk,druk, druk) en gaat nagenoeg iedereen als mak schaap over de dam.

De komende tijd ga ik eens even lekker alles op een rijtje zetten en kijken hoe het een en ander zich ontwikkeld. Anders verwacht ik toch dat er een skottelbraai op mijn dak komt.

Ik heb nog niet goed kunnen doorgronden of CanalDigital ook dergelijke instinkers heeft maar het lijkt erop dat je echt alles in huis hebt voor Eur. 42,50 per maand incl. Film1 en Sport1.
En....Als u op minimaal één smartcard gebruik maakt van het Basis-pakket, dan kunt u het Set Top Box-pakket op twee andere smartcards ontvangen voor slechts € 1,- per maand.


Eric