Discussie: TV zonder commercie
Los bericht bekijken
  #8  
Oud 2 januari 2008, 17:38
Esy ®'s schermafbeelding
Esy ® Esy ® is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 10 september 2002
Locatie: De Goorn
Ziggo Internet: Alles in 1 Extra - Cisco EPC3928
DTV: Humax iRHD-5200C / Samsung UE46F8000
Berichten: 863
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Thomas
Ik denk dat dit model van reclame wel gaat verdwijnen, het heeft nb niet echt veel zin. TV reclame is een doorn in het oog van bijna iedere tv kijker, dat moet de bedrijven zorg baten.

Bedenk eens bij je zelf, hoe snel ren jij weg als het logo van de tv zender verdwijnt.. Of hoe snel zet je het geluid uit omdat het geluid van de reclames altijd veels te luid is. Echt een imago probleem eigenlijk..

Het zal niet lang duren denk ik voordat reclame iets interactiefs gaat worden wat in het programma zelf verstopt zit.. We moeten even over de analoog/digitaal bult heen.. De oude techniek kan dit helaas niet, kortom het draagvlak is nog niet commercieel genoeg.

Hoe vaak heb je het niet dat als je een film zit te kijken je een mega gave telefoon ziet.. Neem de matrix, de Samsung SPH-N270 was dat geloof ik en in de eerste film de Nokia 8110 van ome Neo.. Het is toch gaaf dat je dan de film stil zet, op zijn telefoon klikt en zegt " Doe mij er maar 1".. De eerste voorbeelden hiervan heb ik al voorbij zien komen, ware het niet in een pilot omgeving..
Dat soort zaken mogen ze van mij echt verbieden. Dat is pure manipulatie van je onderbewustzijn.
Eigenlijk net zoiets als HSS. (Hidden Sound System). http://www.youtube.com/watch?v=NR9f00ju1sQ 8)

Eric