Discussie: TV zonder commercie
Los bericht bekijken
  #5  
Oud 31 december 2007, 10:59
Thomas's schermafbeelding
Thomas Thomas is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 22 februari 2004
Locatie: Bovenknolletjesdam - Multikabel
Ziggo Internet: Alles in 1 - Extra
DTV: DCB-9401R
Berichten: 673
Standaard

Ik denk dat dit model van reclame wel gaat verdwijnen, het heeft nb niet echt veel zin. TV reclame is een doorn in het oog van bijna iedere tv kijker, dat moet de bedrijven zorg baten.

Bedenk eens bij je zelf, hoe snel ren jij weg als het logo van de tv zender verdwijnt.. Of hoe snel zet je het geluid uit omdat het geluid van de reclames altijd veels te luid is. Echt een imago probleem eigenlijk..

Het zal niet lang duren denk ik voordat reclame iets interactiefs gaat worden wat in het programma zelf verstopt zit.. We moeten even over de analoog/digitaal bult heen.. De oude techniek kan dit helaas niet, kortom het draagvlak is nog niet commercieel genoeg.

Hoe vaak heb je het niet dat als je een film zit te kijken je een mega gave telefoon ziet.. Neem de matrix, de Samsung SPH-N270 was dat geloof ik en in de eerste film de Nokia 8110 van ome Neo.. Het is toch gaaf dat je dan de film stil zet, op zijn telefoon klikt en zegt " Doe mij er maar 1".. De eerste voorbeelden hiervan heb ik al voorbij zien komen, ware het niet in een pilot omgeving..
__________________
I'm a healer,
I replenish your lost health.
If you are standing in a fire, you are stupid.
I can't heal stupid.