Los bericht bekijken
  #3  
Oud 16 december 2007, 16:15
jezzer's schermafbeelding
jezzer jezzer is offline
Junior Member
 
Geregistreerd: 2 december 2007
Berichten: 2
Standaard

hey bedankt voor de reactie.. het is 100% geen lokaal probleem hoor, tenzij de modem kapot is maar dat denk ik eerlijk gezegt niet.

multikabel heeft het ook bevestigt dat het aan hen ligt. toen ik ze belde zei de medewerker dat er twee aansluitpunten in heerhugowaard hebben en dat ik idd aangesloten zit op en punt dat problemen heeft. ze hadden al +- 180 meldingen gehad van klanten met hetzelfde probleem.

nu is onlangs een reparatie gedaan aan het betreffende punt echter totaal geen verschil.

de problem waren ontstaan nadat multikabel de snelheid had verhoogt, met de week werd het trager en trager tot op het punt dat ik op een downstream van 50-100 Kbyte/s zat (de gehele dag), toen heb ze dus gebeld.

die snelheid heb ik nu nog steeds, af en toe gaat het wat sneller. als ik geluk heb is de snelheid 300 Kbyte/s maar dat is dan van korte duur.

Oké, dat ze restitutie aanbieden aan iedereen die het probleem heeft is netjes. Alleen waar is die dan? Los daarvan maakt het me niet zo veel uit of ik die wel of niet krijg.. De koste die mij dit opleverd zijn in deze 3-4 maanden opgelopen tot 650euro simpelweg door online applicaties waar ik voor betaal die nu simpelweg niet bruikbaar zijn doordat die er om de paar minuten uitklappen. Dat is mijn eigen probleem echter is het erg vervelend.

Ik ga ze nog een keer bellen en als ze dan niet kunnen vertellen wat er aan de hand is en een tijdsindicatie kunnen geven ga ik toch echt een andere provider zoeken want dit is ronduit slecht. Ik heb werkelijk nog nooit meegemaakt dat een dienstverlenend bedrijf zó lang een probleem heeft en geen opheldering geeft, laat staan hun beloofde verhaal qua restitutie waarmaken.

Ik had alleen gehoopt dat er iemand op dit forum meelas die onder die +-180 klanten viel die het probleem ook gemeld hebben. misschien dat die nog komen op duiken, ik hoop het.