Los bericht bekijken
  #6  
Oud 9 december 2007, 22:34
avdflier's schermafbeelding
avdflier avdflier is offline
Junior Member
 
Geregistreerd: 7 december 2007
Berichten: 16
Standaard

Hey Cees,

Bedankt voor je antwoord!
Echter, dat "you're not entitled" zou idd betekenen dat je die zender niet in je pakket hebt, echter het gebeurt bij elke zender en aangezien ik alle zenders in mijn pakket heb, moet dat niet gebeuren. En ik weet zeker dat de smartcard goed in de cam zit, dubbel check, zenders vind ie prima, mar slechts tien seconde genieten.
Nu weet ik ook van verschillende fora dat er problemen zijn met de x3500 en deze combi. Alleen, ik zou graag willen weten op welke wijze ik dat kan oplossen. Komt er FW 3.13 van Alphacrypt die dit probleem oplost. Ik heb gemaild met Sony, en die zegt gewoon helaas! (leuk als je voor ruim 10.000 euro spullen bij sony koopt, 2 laptops, LCD en nog wat spullen). Ik heb alphacrypt gemaild of ze mij FW 3.11 zouden kunnen sturen maar dat wilden ze niet. Ik had namelijk op een fora gelezen dat iemand deze wel werkend kreeg met de x3500 (weet ff niet meer welke:S), en aangezien ik mijn cam card gewoon kan ruilen, wou ik dat proberen. Alleen versie 3.11....heeft iemand die nog op de pc staan!

Ach, Multikabel zegt, dit ondersteunen wij niet, sony zegt dit ondersteunen wij niet, en alphacrypt zegt ja dan moet je naar sony en multikabel gaan...Heerlijk he...