Discussie: Fijn, afgesloten!
Los bericht bekijken
  #13  
Oud 23 november 2007, 09:39
smsie's schermafbeelding
smsie smsie is offline
Junior Member
 
Geregistreerd: 16 november 2007
Berichten: 5
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door tomirene
Zet dit eens op papier en stuur dit op naar MK afd. klachten.
dank,
met groet,
Tom
Vorige week vrijdag op papier gezet en naar MK gestuurd via de fax.. Bevestiging via mail, maar voor de rest, heel stil. Aangezien ik via de Postbank de incasso heb teruggedraaid maar eens even een pro-actief belletje eraan gewaagd. Via klantenservice... door de menu's heen en vragen of je iemand van de afdeling klachten kan spreken.

De afdeling klachten hebben ze niet (volgens de medewerker), alles wordt via klantenservice afgehandeld. Is prima, kunnen we nu ter plekke een mooie oplossing vinden voor mijn klacht.... Dat kon ook niet, de klacht moet in behandeling worden genomen door ..... (vul zelf maar in).

Ik wil niet direct spreken over leugenachtigheid, maar je krijgt als klant toch rare gedachten bij MK. Periode tot heraansluiting is bij de een standaard 4 dagen, bij een ander 2 weken (met andere woorden, je moet blij zijn dat ze binnen 4 dagen iets kunnen regelen, letterlijk zo gezegd door een van de medewerkers). De afdeling klachten bestaat bij de een wel, bij de ander niet.... 8O Volgens mij hebben ze zeker wel mijn verhuisbericht gehad