Los bericht bekijken
  #10  
Oud 22 november 2007, 19:49
kreesiekeesie's schermafbeelding
kreesiekeesie kreesiekeesie is offline
Member
 
Geregistreerd: 4 januari 2005
Locatie: Zwaag/Ziggo
Ziggo Internet: Alles in een Plus / Cisco EPC3968 / Zyxel NBG460N
DTV: Humax IRHD5100C, Humax HD5000C en C+ 1.3 Smit
Berichten: 69
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door renetencaat
Vooralsnog is mijn voorkeur dvd recorder wat tevens home cinema is en dvd speler met een grotere opslag dan de Humax met het voordeel van mijn sony dat ik mijn foto's via mijn pro duo slot of op de schijf kan zetten of directop een dvd/cd kan branden. Tevens kan ik back up's maken van mijn audio/video en desgewenst van de schijf weer branden op cd/dvd. Uiteraard is het op verjaardagen etc. weer erg handig als je een play list hebt gemaakt.

Vooralsnog neem ik het "onhandige" dan maar voor lief..., als dat dan het enige is. Zodra ik weet wat de juiste opstellin gis zie ik alleen maar voordelen.
Hallo Rene,
een component kabel heet digitaal te zijn. Zie ook deze link http://www.mcsnet.nl/nl/dept_86.html. Wat Martin schrijft is inderdaad een probleen wanneer je 'digitaal' via de lijningang opneemt je kunt dan op de decoder niet van kanaal wisselen.

Het probleem echter van enige merk DVD recorders en tevens Home cinema-sets is dat ze sommige DVD's en muziek CD's niet afspelen.

Mijn Sony herkent zelfgebrande als databestand gebrande DVD's niet terwijl mijn oudere JBL Homecinema er geen problemen mee heeft.
Natuurlijk kun je ook je decoder via je DVDrecorder doorlussen naar je TV maar dan moet altijd de DVD recorder aanstaan om digitaal te kunnen kijken.

Groetjes,

Cees