Discussie: Fijn, afgesloten!
Los bericht bekijken
  #1  
Oud 16 november 2007, 14:02
smsie's schermafbeelding
smsie smsie is offline
Junior Member
 
Geregistreerd: 16 november 2007
Berichten: 5
Standaard Fijn, afgesloten!

Is dit normaal bij Multikabel? In oktober naar een andere woning gegaan en had via de website (uw gegevens) de verhuizing eind september, begin oktober doorgegeven.

Kom ik gisteren thuis, geen beeld. Blijkt Multikabel geen verhuizing te hebben verwerkt. Kreeg ook nog ff de beschuldiging van zwartkijken om de oren, daarom was ik afgesloten. Mijn bloeddruk ging stevig omhoog, helemaal toen ik vanmorgen hoorde dat de helpdesk medewerker gisteren helemaal geen verhuizing had geregeld en dat ik blij moest zijn dat dat nu nog even geregeld werd, dan had ik volgende week dinsdag alreeds weer beeld!

Het lijkt mij sterk dat het zo moeilijk is om signaal te zetten op een aansluiting, maar bij multikabel moest ik heel erg blij zijn dat ze het zo snel konden regelen... Dat voor 29 Euro... De in gebreke stelling is de deur uit, vanavond ff naar primafoon, maar na het debacle met onze samsung pvr (die volgens de helpdesk medewerker niet ondersteund werd, terwijl ie bovenaan de lijst van door Multikabel aangerade decoders stond), heb ik er even tabak van....