Los bericht bekijken
  #2  
Oud 9 november 2007, 10:31
CeeS's schermafbeelding
CeeS CeeS is offline
Senior Member
Site Admin
 
Geregistreerd: 22 september 2002
Locatie: NH (Multikabel gebied)
Ziggo Internet: CMax300|TC7210|Asus RT-AC87U(Merlin)
DTV: CI+1.3 LG|Horizon 7401|Humax 5050&5200
Berichten: 12.453
Standaard Re: Contractduur digitale pakketten

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door PeeWee
Ik kan het zo gauw niet vinden, maar misschien dat iemand hier het weet: wat is de contractduur van een digitaal tv-pakket? Dus stel dat ik een abonnement neem op Eredivisievoetbal van Tele2 voor EUR 6,95 p.m., hoe lang zit ik daar dan aan vast?

PeeWee.
Hangt van het pakket af en een eventuele actie denk ik.
Standaard heb je een opzegtermijn van 1 maand. Bij bundels waar je een kadootje krijgt is er vaak een minimale termijn van 1 jaar waarna het automatisch omgezet wordt in een onbepaalde tijd waarbij je binnen 1 maand kunt opzeggen.

Ik dacht dat Eredivisievoetbal nu nog alleen in combinatie met een Sport-1 abonnement genomen kon worden, en dan moet je van Sport-1 de contractduur even van opzoeken.

Het 'losse' Tele-2 voetbal abonnement wordt niet groots aangekondigd, maar na even rondsnuffelen op de Multikabel site kom ik inderdaad in de Multikabel tarievenlijst tegen dat je nu ook los Tele-2 Voetbal kunt afnemen !

Dit kost 6.95 per maand plus de kosten voor het digitaal basispakket als je verder geen zenders hebt afgenomen. Heb je al het "totaal-pakket", dan kost Tele-2 voetbal minder: 5 euro per maand bovenop het totaal pakket. Je betaalt dan ook geen digitaal basis pakket. Dus heb je voor 14.95 per maand totaal-pakket plus voetbal.

Aangezien dit dan buiten het normale Film-1/Sport-1 jaarcontract valt, geldt dan de normale opzegtermijn van 1 maand zoals voor alle digitale pakketten.

De normale algemene voorwaarden staan hier.

Aanvullende AV die per 1 november 2007 van kracht geworden zijn staan hier, daarin staat dat de opzegtermijn 1 maand wordt nadat een eventuele minimum-contractduur (zoals bijvoorbeeld 1 jaar bij een bundel) afgelopen is. Bij een bundel staat dat als je tijdens de eerste (jaar) contractduur van die bundel je extra diensten afneemt, die dan een minimale duur van 3 maanden hebben. Ik denk dat je bij een nog niet vertstreken jaarcontract dus minimaal 3 maanden voetbal moet kijken.

Op deze Multikabel pagina kun je Tele-2 voetbal en andere extra zenders aanvragen. Je ziet dan gelijk wat het kost. Vergeet niet de alvast ingevulde Film-1/Sport-1 of andere zenders die je niet wilt te verwijderen uit je keuze door op het icoontje ervoor te klikken. Je kunt allerlei keuzes varieren en ziet dan wat het kost.