Los bericht bekijken
  #3  
Oud 21 oktober 2007, 15:38
cra1n's schermafbeelding
cra1n cra1n is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 29 april 2006
Locatie: Haarlemmermeer
Ziggo Internet: All in 1 pakket Extra
DTV: Samsung "standaard" én Humax
Berichten: 116
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door BenJ
Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door cra1n
Ik heb ontdekt, het lag aan Multikabel Internet Security Plus, ik heb een kabel internet zonder router op mijn pc aangesloten en Multikabel ISP uitgeschakeld, daarna stekker van kabelmodem uitgedaan en opnieuw in gedaan, en wat zie ik de grafiek? razendsnel! rond 1400 KB/sec!

Eindelijk, wat moet ik er met Multikabel ISP nou mee? Geweldig gedaan van multikabel zeg???? Of lag het aan de instelling?
Heb je ook gezien dat je snelheid mèt router en MIS ingeschakeld of zonder router en MIS uitgeschakeld ook in orde was? Oftewel ligt het mogelijk aan de combinatie router met MIS?
Is er een moment aan te wijzen dat je snelheid weg was of heb je het al vanaf het begin?

Aan de hand van eerdere klachten en uit eigen ervaring heb ik het donkerbruine vermoeden dat MIS problemen kan opleveren in combinatie met andere protectie software. Zo heb ik zelf slechte ervaringen met de standaard meegeleverde restore/backup voorzieningen op een Packard Bell PC. Ook b.v. het bij de installatie van MIS automatisch laten verwijderen van een niet gestopte virus scanner zoals NAV of internet security als b.v. NIS zou je mogelijk parten kunnen gaan spelen.
Ik zal zodra ik de tijd voor heb uitzoeken, maar zeker is dat de kabelinternet wel goed zit.

Daarvoor, dus via de router met MIS liep het totaal niet goed uit, zie statistieken (plaatje van toen), te veel onderbroken tijdens het downloaden én het spel. Via de router terwijl MIS uitgeschakeld is liep iets beter maar toch geen geweldig prestatie, iets sneller maar onderbroken werd het wel.

Binnenkort ga ik proberen om MIS te laten verwijderen (alles), dan probeer ik het via de router, dan kijk ik wel of het goed werkt, zodra het goed werkt, dan ligt het echt aan MIS.

Nu ben ik bezig met downloaden, het heeft een snelheid van rond 1400 kb/s, geweldig snelheid. Natuurlijk is MIS uitgeschakeld, als ik die inschakel, dan gaat het erg traag en gaat af en toe onderbreken.

Ik heb natuurlijk de poorten oa programma.exe toegevoegd dat de poorten altijd toegestaan is. Dan zit het MIS echt iets niet goed! Die mag van mij best wel wat vrijheid geven, he?