Los bericht bekijken
  #4  
Oud 8 oktober 2007, 20:56
CeeS's schermafbeelding
CeeS CeeS is offline
Senior Member
Site Admin
 
Geregistreerd: 22 september 2002
Locatie: NH (Multikabel gebied)
Ziggo Internet: CMax300|TC7210|Asus RT-AC87U(Merlin)
DTV: CI+1.3 LG|Horizon 7401|Humax 5050&5200
Berichten: 12.460
Standaard Re: Geen Ned 1 Ned 2 en vastlopers

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door joopcarn
Ik heb de samsung DCB-P850R heb al de stekker er een aantal minuten uit gehad opnieuw installatie gedaan en heb de laaste update van de spoftware maar helaas blijft pet ik zie ook dat het BER getal bij de zenders die problemen geven oploopt tot soms wel 500 terwijl bij de goede zenders dit getal 000 is ga maar een bellen met mijn vrienden van Multikabel maar zal wel weer een standaard antwoord krijgen.
Het standaard antwoord wat je gaat krijgen is:
- Controleer je kabels en je aansluiting.

En dat zou ik ook als eerste even checken. Want wat je beschrijft is niet een generiek probleem wat iedereen heeft op dit moment. Het lijkt mij zoals je het beschrijft dat het signaal van de stream waar nederland 1/2/3 op zitten niet goed is bij jou. Of er zit storing op. Of je ontvanger is defect, maar dat laatste is het minst waarschijnlijk.
Probeer je ontvanger eens met een andere kabel direct aan te sluiten op je kabel-tv aansluitdoos en kijk of je probleem dan opgelost is en probeer er daarna achter te komen wanneer het optreedt. Kan ook nog instraling van DECT telefoon of andere draadloze zaken in de buurt van je TV zijn bijvoorbeeld. Als het een probleem op het signaal was, had niemand dus nederland 1/2/3 in jouw regio via DTV en dat lijkt me niet erg waarschijnlijk. Check eventueel even bij je buren waarvan je weet of die ook digitale TV hebben.