Los bericht bekijken
  #47  
Oud 5 oktober 2007, 09:36
migroen's schermafbeelding
migroen migroen is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 26 november 2006
Locatie: West-Graftdijk (1486 MK) - Multikabel
Ziggo Internet: Connect en Play Max + Volop bellen
DTV: Horizon + Humax 5050c (2x) + Humax 5200c
Berichten: 1.426
Standaard

Paulus1963 heeft op zich wel een punt dat er steeds na een verhoging van snelheid problemen ontstaan. Natuurlijk kunnen er altijd problemen ontstaan na een aanpassing maar ze zouden in het geval dat alles goed werkt en na een verhoging niet meer toch wat meer actie kunnen ondernemen.

Zelf ervaar ik het nu voor de 3de keer en nu is ook de telefoonlijn slecht. Voor de verhoging werkte alles goed.
Je wordt dan wel moe van dat je steeds bij de groep hoort die problemen krijgt en elke keer te horen krijgt dat het probleem aan mijn kant ligt. Pas nadat doorgaat met vragen stellen en de onderbouwing nog eens doorneemt gaan ze meer doen en dan blijk ineens dat het probleem weer niet aan mijn kant lag. Ze zouden bij een klant meer in de historie moeten kijken of deze meer soortgelijke problemen heeft gehad. Dan kunnen ze sneller beplalen of dit mogelijk weer aan de hand is.

Het is een lastig probleem en blijft voor beide een lastig iets. Maar alleen roepen dat iets niet werkt daar kan MK ook niets mee. Er zijn altijd mensen met problemen dus zij moeten ook proberen om de losse problemen te scheiden van de groeps problemen.

Maar ik merkte gisteren wel dat als je maar zorgt een voor goede onderbouwing door een paar testjes te doen voor je belt, vandaar mijn tips, ze direct een monteur sturen. Dus ik was was snel klaar met het gesprek.

Als je niet belt weet MK natuurlijk ook niet dat je een probleem hebt en stel je ze niet in de gelegenheid om het op te lossen. Als ze dat niet goed doen dan kun je altijd een klacht indienen bij MK en uit ervaring kan ik zeggen dat zij daar goed mee omgaan en je ook tegemoet komen als het anders is. Maar nogmaals je moet dan wel zorgen dat je het kan onderbouwen.