Discussie: Snelheid X-tra
Los bericht bekijken
  #103  
Oud 4 oktober 2007, 21:17
aura5107's schermafbeelding
aura5107 aura5107 is offline
Junior Member
 
Geregistreerd: 14 november 2005
Locatie: Wieringermeer
Berichten: 24
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door CeeS
Heeft iedereen waar de snelheid na het weekeinde weer instort dit ook gemeld bij Multikabel ??

Ik heb vanmorgen even bij Multikabel nagevraagd en men zegt dat de oplossing die er vlak voor het weekeinde gekomen is, nog steeds goed werkt bij de testers in het gebied en dat er géén meldingen zijn binnengekomen dat de snelheid bij sommigen weer inzakt. Het is dus nuttig dat jullie waarbij de snelheid niet goed blijft, je toch weer melden bij de helpdesk. Anders denkt men dat het probleem opgelost is. Wel verwijzen naar je oude call zodat men weet dat het over de bekende problemen gaat. (Overigens kan het nog steeds een individueel probleem bij een aantal van jullie zijn natuurlijk wat bovenop de generieke problemen zit en wat je eerder niet merkte omdat de generieke snelheid al te laag was.)
Afgelopen vrijdag heeft MK mij opgebeld, met de hoop dat de snelheid nu goed was maar helaas aan deze kant was het nog niet goed, samen met MK een paar testen uitgevoerd maar het werdt niet beter.
Deze week zouden ze mij weer bellen en ondertussen zou ik regelmatig een test doen.
Sinds afgelopen maandag is de verbinding gewoon super goed maar wel alleen overdag maar met de avond vanaf uur of zes dan zakt alles in elkaar, zie hierboven.
Om deze reden heb ik dus niet met MK gebeld omdat aan mijn kant het probleem nog niet is opgelost.

aura5107