Los bericht bekijken
  #32  
Oud 1 oktober 2007, 17:57
migroen's schermafbeelding
migroen migroen is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 26 november 2006
Locatie: West-Graftdijk (1486 MK) - Multikabel
Ziggo Internet: Connect en Play Max + Volop bellen
DTV: Horizon + Humax 5050c (2x) + Humax 5200c
Berichten: 1.426
Standaard

Ik keb ook sinds 1-9 weer een hoop problemen. Dit is nu al de 3de keer na een snelheidsverhoging dat er weer problemen zijn. Ik ging vlak erop voor 3 weken op vakantie en dacht nou na de vakantie zal het allemaal wel beter gaan. Helaas niet dus.

Sinds vandaag is het helemaal om te huilen en is internet bij niet meer te doen. Als ik een snelheidsheidmeting doe dan krijg ik wel de juiste snelheid al duurt het erg lang voor ik iets te zien krijg. Sommige momenten is de snelheid weer goed en is er niets aan de hand.

Vannochtend ging alles nog redelelijk goed maar nu is het echt pure elende. Het modem log loop ook weer vol met de bekende meldingen. En heb deze al zo vaak aangeven bij de helpdesk maar dat willen ze niet horen en doen ze ook niets mee.

2007-10-01 15:42:14 3-Critical R02.0 No Ranging Response received - T3 time-out
2007-10-01 14:09:38 4-Error IGMP: ERROR - Group address 0.0.0.1 is not a legal multicast

Deze krijg ik dus steenvast als MK weer eens een snelheidverhoging uitvoert. Bellen dan krijg je altijd hetzelfde te horen. Wij kunnen niets vinden dus ligt het bij de klant en krijg je de standaard oplossingen waar je niets aan hebt.

Als je maar vaak genoeg belt en antwoorden eist dan na weken/maanden verdwijnen uiteindelijk de problemen toch en het lag toch bij de klant?

Snelheidsverhogingen zijn leuk om weg te geven maar als je steeds weken/maanden problemen hebt met hoge telefoonnota's dan heb ik zo iets van laat maar zitten die verhoging en pas de prijs dan maar aan. Dat heb ik direct voordeel ipv een hoop ergenis.

En inderdaad ook vandaag staat er weer niets op de site en toch als je dit onderwerp lees zijn er weer veel klanten met problemen.

Ook zonder router geprobeer met hetzelfde resultaat.
Postcode: 1486 MK