Los bericht bekijken
  #26  
Oud 29 september 2007, 21:35
CeeS's schermafbeelding
CeeS CeeS is offline
Senior Member
Site Admin
 
Geregistreerd: 22 september 2002
Locatie: NH (Multikabel gebied)
Ziggo Internet: CMax300|TC7210|Asus RT-AC87U(Merlin)
DTV: CI+1.3 LG|Horizon 7401|Humax 5050&5200
Berichten: 12.460
Standaard Re: problemen met power abonnemen in de avond uren

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door konrad
Ik woon in Heiloo en heb ook sinds de wisseling van 1 september veel problemen met de snelheid. Multikabel geeft aan dat er ruim 120 abonnees zijn in Heiloo met Power die dezelfe problemen hebben. Vandaag kreeg ik te horen dat de monteurs vanaf 17 september bezig zijn met het probleem, maar geen idee hebben waar nu de fout zit. Ik heb ook al een brief geschreven waarin ik mijn abo geld terug vraag.

Het blijkt wel belangrijk te zijn om via de service site de snelheidstest te doen (die waar je je postcode moet invullen). De uitslag wordt nl geregistreerd bij jou dossier, zodat je daar altijd naar kunt refereren.

Ik heb ze nog even gegeven om de problemen op te lossen, ik heb velen jaren nl geen problemen gehad. Maar zoals het er nu naar uitziet ga ik de overstap wagen naar adsl.
De problemen die jij beschrijft speelden zich af in de Wieringermeer en omgeving en niet in de omgeving van Heiloo. De getallen 120 en datum van 17 september slaan denk ik ook op die regio.

Wat voor snelheid haal jij op de speedtest site en weet je zeker dat er niets mis is met je aansluiting zelf ? Heb je die monteurs trouwens thuis gehad naar aanleiding van een klacht die je ingediend hebt over je snelheid ??

De problemen in de regio Wieringermeer lijken namelijk opgelost en aangezien er op dit forum niets bekend is van net zo'n groepsstoring in de regio Heiloo lijkt het mij op dit moment meer een individueel probleem bij jou.

Graag dus wat meer informatie !