Los bericht bekijken
  #8  
Oud 23 september 2007, 15:28
Richardvdvelde's schermafbeelding
Richardvdvelde Richardvdvelde is offline
Junior Member
 
Geregistreerd: 13 september 2007
Locatie: Middenmeer / Multikabel
Berichten: 20
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door CeeS
Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Richardvdvelde
In mijn mail had ik het ook nog over de hoge prijs die we betalen voor zo'n trage snelheid, maar daar hebben ze niets over gezegd..

en daar wil ik nog wel even over 'babbelen'..

47 euro betalen voor 200kb/s is wat bij betreft niet normaal.
Als jullie aantoonbaar al langere tijd last hebben van dit probleem moet je een brief sturen naar klantenservice (dus geen email) en vragen om restitutie van een deel van je abonnementsgeld. Er zijn klanten die hier in het forum gemeld hebben dat ze met terugwerkende kracht het tarief voor een lager abbo betaald hebben tot de problemen opgelost zijn.
Dus stuur een brief met een voorstel wat je zelf een redelijke oplossing vind en kijk eens wat je daar voor reactie op krijgt.
Oke, maar hoe is het aantoonbaar? bijvoorbeeld een screenshot is niet rendabel ivm. systeemtijd van de pc die je natuurlijk makkelijk kunt verzetten.

Ook heb ik dit probleem al even, maar heb ik niet te snel gereageerd omdat ik hoopte dat het snel over zou gaan. Maarja, ik weet niet precies meer hoelang dit al is, maar zeker wel al een maand.

Pas op 1/2 september is mij dit duidelijk opgevallen omdat toen de snelheden omhoog zouden moeten gaan, en vanaf toen zag ik dus zelf dat de snelheid 300kb/s was.

@Niels

Ja ik ook hier Ik denk ik meld me maar even aan om wat informatie te lezen en te delen..

want inderdaad, die optie die jij hebt is misschien niet eens zo verkeerd als het zo blijft.. Eerst maar eens even contact opnemen via brief ivm. kosten etc.

Misschien Radar of Kassa inlichten als er geen passende oplossing voor komt, maar zover zal het niet hoeven komen hoop ik.