Los bericht bekijken
  #231  
Oud 22 september 2007, 11:21
njb's schermafbeelding
njb njb is offline
Junior Member
 
Geregistreerd: 22 september 2007
Berichten: 1
Standaard Prijsverhoging is absurd!!!

Vanmorgen heb ik een behoorlijk verhit telefoongesprek gehad met een van de medewerkers van de klantenservice. Een nogal onaardige tante moet ik zeggen die nogal de neiging had om dwars door je heen te praten en dan haar stem te verheffen. Droevig!

Zij melde mij dat ik maar via de website een klacht moest indienden. Dat heb ik dan ook gedaan via onderstaande mail.

Zelf beheer ik en ben ik betrokken bij een aantal grote weblogs. Die gezamelijk honderduizenden bezoekers per dag trekken.

Wanneer Multikabel niet tot bezinning komt en de verhoging terugdraait. Ben ik dan ook van plan dit medium te gebruiken om Multikabel behoorlijk wat negatieve aandacht te bezorgen. Wanneer jullie er ook zo over denken laat dat dan even weten. Samen sta je sterk en alleen samen krijgen we Multikabel op de knieen.

PS

Hieronder een kopie van mijn ingezonden klacht.

Citaat:

Product: Internet
Categorie: Overig
Onderwerp: Algemene Voorwaarden
Uw reactie of vraag: Verhoging abonnementskosten:
t.a.v. behandeling Klachten

Geachte medewerker,

De recent aangekondigde prijsverhoging van mijn Power Abonnement van 43,- naar 47,95 vind ik als klant buitenproportioneel. Het eenzijdige karakter van het begeleidend schrijven vond ik ronduit stuitend. Multikabel geeft zijn klanten de keuze om te downgraden naar een abonnementsvorm met minder prestaties, te verhogen of op te zeggen? Als jarenlange klant van Multikabel vind ik dit absoluut niet kunnen. En vraag mij af of Multikabel zomaar een dergelijke verhoging kan afdwingen. Ik ben dan ook niet bereid de verhoging te accepteren. Waar jullie concurrenten de prestaties verhogen en de prijzen verlagen, denkt Multikabel dit andersom te kunnen doen.
Ik eis dan ook van Multikabel dat zij de prijsverhoging terugdraait.

In afwachting van een reaktie verblijf ik,

Vr,gr

Niels Bruggenkamp
:twisted: