Los bericht bekijken
  #223  
Oud 17 september 2007, 22:34
Voortvander's schermafbeelding
Voortvander Voortvander is offline
Junior Member
 
Geregistreerd: 17 september 2007
Locatie: Multikabel
Ziggo Internet: Alles in 1 extra
Berichten: 7
Standaard Nieuwe snelheden per 1 september

Het sprookje werd niet waar.

Met een uitgebreide brief kwam multikabel met het nieuws van een verhoging van de internet verbinding per 1 september 2007.
Helaas ik maak al geruime tijd gebruik van het internet met een powerabonnement dat tot 1 september uitstekend funcioneerde.
Na de snelheidsverhoging klapte mijn verbinding in elkaar en liep overdag rond de 550 kb/sec en in de avonduren 180 kb/sec.
Het niveau van een Easy abonement werd en wordt niet eens waar gemaakt.
Een monteur van multikabel heeft metingen verricht en kwam tot dezelfde conclusie, lage download snelheid en zeer instabiel.
Mailen naar de service desk heeft niet veel zin want de klachten worden niet eens goed gelezen gelet op de antwoorden na 72 uur.
Tja dan neem je maar telefonisch contact op, na een zeer uitgebreid verhaal mag je dan vernemen dat er technische problemen en krijg men het advies om een brief te schrijven voor gedeeltelijke teruggave van de abonnementskosten.
Ik heb een troost, al mijn bekenden in AP hebben hier last van maar het is een slechte service van multikabel om hun klanten niet te informeren over dit probleem.
Conclusie, ophogen internet snelheden op papier maar de praktijk is juist tegen overgesteld, dus ook bij multikabel geen makkie !!!!!!