Los bericht bekijken
  #1  
Oud 12 september 2007, 20:11
NoClaim's schermafbeelding
NoClaim NoClaim is offline
Junior Member
 
Geregistreerd: 22 juni 2007
Locatie: IJmuiden - Multikabel
Ziggo Internet: Alles-in-1 Plus en TV Extra
DTV: Cisco 8485DVB
Berichten: 23
Standaard Slechte(re) kwaliteit MK DTV

Sinds de overgang naar het digitale signaal van Casema is er veel aan te merken op de kwaliteit van het digitale signaal dus TV ontvangst.

Voornamelijk RTL4 geeft hier TE VAAK blokken, stilstaand beeld of andere verstoringen. Over andere kanalen kan ik minder oordelen, daar deze door ons minder bekeken worden. Maar aan de reakties hier te lezen zijn er meerdere mensen die op andere kanalen ook problemen hebben.

Dat dit niet het enige probleem is, is ook wel duidelijk. Bij (door MK goedgekeurde) sommige decoders is het zelfs niet mogelijk om bepaalde kanalen vast te zetten welke op 442 MHZ zitten. Naar ik heb vernomen is dit probleem bij Casema bekend, dan vind het vaag dat MK doet alsof zijn neus bloed en aangeeft niet bekend te zijn met dit specifieke probleem.

Ondertussen heb ik ongeveer een maand het 'nieuwe' signaal maar krijg langzamerhand spijt van mijn overstap naar digitale TV van MK. MK moet zich er wel bewust van zijn dat ik en iedere andere klant nu hetzelfde of soms meer betalen voor slechtere kwaliteit.

Wanneer gaat MK iets ondernemen tegen de kwaliteit verslechtering?
Van mij mogen ze het signaal weer bij de oude bron vandaan halen.

Morgen gaat er een brief uit naar MK dat ik niet wens te betalen voor een slecht(er) werkende dienst.

Wat ik ook jammer vind is dat alleen op de MK service site te lezen valt dat er een 'kwestie van verminderde beeldkwaliteit is', maar dat de status 'wordt aan gewerkt' al een week onveranderd is (terwijl het probleem al langer bekend moet zijn, gezien de reakties op dit forum ).
Ik wil zo ondertussen wel eens een update van MK wat het probleem is, wat met er aan gaat doen en wanneer het opgelost is. Een tussentijdse status update zou prettig zijn!!

MGV HELP