Los bericht bekijken
  #5  
Oud 11 september 2007, 21:54
rmb24's schermafbeelding
rmb24 rmb24 is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 3 september 2007
Locatie: Bovenkarspel / Multikabel [toen problemen nog snel opgelost werden, en de Horizon nog ver weg was]
Ziggo Internet: Connect & Play complete, Ubee EW321B
DTV: Humax iHDR 5200c, Humax 5300C, Samsung DCB-H360RS, Horizon SMT-G7401
Berichten: 433
Standaard Bellen in het buitenland

Voor zover ik uit de algemene voorwaarden voor mobiel bellen heb begrepen, gaat bellen en gebeld worden in het buitenland pas in, nadat je twee maanden geabonneerd bent bij MK. Er staat niets over vermeld dat ik zelf daar ook nog iets voor moet doen. Op al mijn klachten naar MK toe, heb ik nog geen enkele reactie mogen ontvangen, dus een ZEER SLECHTE beurt voor de service (?????) desk, en ik kan nog steeds niet bellen in, en naar het buitenland. Ik heb ook NLKPN in mijn scherm staan, maar kan ook geen andere keuze maken. (wordt geweigerd)

Ik vind het schandalig dat de service desk van een organisatie die zichzelf zo op de borst klopt vanwege hun klantvriendelijkheid, en snelle service, mijn klachten totaal negeert, en niet eens de moeite neemt om hierop te reageren.

Het lijkt erop dat MK al is overgenomen door UPC, maar zelfs van die provider heb ik nog niet zulke slechte service gezien.

Internet, RTV en gewone telefonie is best OK, maar met die mobiele "service" moeten ze nog heel erg veel leren, en vooral leren op klachten te reageren.
1 woord ervoor: SCHANDELIJK!!!!!