Los bericht bekijken
  #19  
Oud 6 september 2007, 17:30
kingpin's schermafbeelding
kingpin kingpin is offline
Inactieve account
 
Geregistreerd: 20 juli 2004
Locatie: Support N.W.
Ziggo Internet: A-I-Extra, Ubee EVM3200, Sitecom Gigabit/XR
DTV: Humax / PVR
Berichten: 1.054
Standaard Re: Verbinding

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door renetencaat
Oke, daar komt ie, rekeningen betaald, dus dat was het probleem gelukkig niet.

Nee, een paar maanden terug het 3 in 1 pakket besteld, dus ook nieuwe modem. Nu blijkt volgens MK dat ik het nieuwe modem al veel eerder had moeten instaleren, zeker gezien de nieuwe snelheden van 1 sept. Ik toch even de opmerking gemaakt dat internet er al voor 1 sept uit lag, maar volgens MK was dat toch echt het probleem.

Oke ik zoeken naar het nieuwe moden, nergens te vinden, toch gelukkig echter ergens in een kast achteraf. Brief kwijt met activeringscode, MK gebeld, kon het wel toesturen maar dan zaterdag met de post binnen. Ik was nu zover op weg dat ik daar even van baalde. Schoot mij ineen ste binnen dat als ik mij aanmelde bij de service site ik de melding kreeg dat ik mijn modem moet verwisselen (ja, en dat had ik dus al ettelijke keren gelezen) en ja hoor, daar ston dook mijn activeringscode.

Goed alles gedaan wat ik moest doen en......................HIJ DOET HET WEER, ook mijn vpn verbinding met kantoor werkt perfect, vanavond dan toch even mijn nieuwe snelheid checken.

In ieder geval allemaal hardstikke bedankt, weer erg veel geleerd en weer erg gelukkig op het internet en vpn,

Rene
Dit probleem begon op 31 augustus en een van de conclusies die wij/men uit dit verhaal kunnen trekken of van kunnen leren is als men een probleem heeft en men belt de MK helpdesk dit zo goed mogelijk onder woorden te brengen. Geef ALLE relevante informatie die de medewerker nodig heeft om tot een oplossing te kunnen komen. Bij "mijn internet doet het niet" kan hij/zij niet veel mee en gaat een algemeen checkup lijst afwerken. In dit geval van "ik heb recentelijk mijn abonnement aangepast", dan gaat de medewerker in een andere richting zoeken, om tot een oplossing te komen. Dus: geef de medewerker zoveel mogelijk feiten en informatie en vooral niet van "ik denk dat dit...." en "ik neem aan dat....."
Misschien zal het aantal posting met klachten over de helpdesk dalen en het aantal posting van tevreden gebruikers stijgen....
met groet,