Los bericht bekijken
  #3  
Oud 5 september 2007, 21:30
jok's schermafbeelding
jok jok is offline
Junior Member
 
Geregistreerd: 4 september 2007
Berichten: 2
Standaard Re: `gratis`telefoon bij power

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door CeeS
Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door jok
Aangezien ik gebruik maak van een fax heb ik niets aan multikabel telefonie.
FAX en modem worden niet gegarandeerd, maar werken wel gewoon. De telefoonkwaliteit van Multikabel is niet slechter dan als je VOIP bij een andere provider afneemt. Als je tele2 neemt heb je ook voip en KPN levert over een aantal jaren ook geen analoge telefoonlijnen meer.

Ik heb met FAX geen problemen en ook met een analoog modem kan ik gewoon inbellen op een lijn op mijn werk. Misschien zijn er andere mee-lezers die ook ervaring hebben met FAX gebruik via Multikabel telefonie ??

Citaat:
Bundel met alles er op en er aan voor 40 euro (gratis laptoppie ook nog nu). Das toch 23 eurotjes minder als wat ik nu kwijt ben voor me analoge tv + power inet (dan wel 2mbit dl minder).
Maar je hebt er dan geen TV bij. Je moet de prijs dus eigenlijk vergelijken met power waarbij je ook telefonie kunt krijgen. Neem je een power-bundel is het nog iets goedkoper.
Ow dat van tele 2 compleet is niet erg compleet dan hehe.. hmm.. dan was die vorige aanbieding leuker van ze met voetbal erbij en 20mbit maar goed... Ik heb een kennis met een fax. die vertelde mij dat hij of niet kon zenden of ontvangen (andersom dus wel).. Zal nog ff vragen of het nou ontvangen of zenden was dat hij niet kon.. zal eens horen bij muiltikabel hoe het zit als ik het allemaal eens wil testen want als het wel werkt is het wel een beetje zonde van het geld wat me KPN lijntje nu kost