Los bericht bekijken
  #3  
Oud 3 september 2007, 11:08
rmb24's schermafbeelding
rmb24 rmb24 is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 3 september 2007
Locatie: Bovenkarspel / Multikabel [toen problemen nog snel opgelost werden, en de Horizon nog ver weg was]
Ziggo Internet: Connect & Play complete, Ubee EW321B
DTV: Humax iHDR 5200c, Humax 5300C, Samsung DCB-H360RS, Horizon SMT-G7401
Berichten: 433
Standaard Bellen in het buitenland.

MK maakt er inderdaad een potje van. Heb sinds April 2007 een abonnement, om van het opwaardeer gezeur af te zijn, en het lijkt aanvankelijk goed te werken, tot......ik eind Augustus op vakantie ga. Bij de grens van Belgie is het uit met de belpret, ondanks dat ik dus al ruim twee maanden een abonnement heb. (de voorwaarde om in het buitenland te kunnen bellen met MK mobiel) In Luxemburg is het niet anders, dus maar even een internet cafe opgezocht om mijn instellingen te checken, en kom daar, net als voorgaande schrijver, onzinnige zaken tegen, die elkaar tegenspreken. Vanwege een probleempje moest ik bellen met NL, dus maar een telefoonkaart aangeschaft. Terug in NL dacht ik dat het probleem wel weer opgelost zou zijn, zodat ik de helpdesk kon bellen, maar nu krijg ik ook in NL geen verbinding meer, maar wel de melding dat mijn nummer "om administratieve redenen buiten gebruik is gesteld". Geen melding vooraf hiervan omtrent de reden.
Minpuntje van MK, die zich toch zo op de borst klopt vanwege hun hoge servicegraad. Ik kan nu wel weer gebeld worden op mijn mobiel, maar zelf bellen en/of SMSen is er niet bij. Vaste telefoon is niet voorhanden, dus maar via de contactmogelijkheid een klacht gestuurd, met de vraag om mij schadeloos te stellen voor het ongemak, en mij weer aan te sluiten. Maar snelheid geldt blijkbaar alleen voor down-, danwel uploaden op internet, maar niet voor het terugbellen.
Nee, ik overweeg ook maar weer over te stappen als ik vandaag (3 September 2007) geen reactie krijg van MK over dit geklungel met bellen in het buitenland, en afsluiten van mijn mobile nummer zonder voorafgaande melding ontrent de reden hiervan.

Iemand ander ook ervaringen met mobiele ellende zoals hier omschreven, en de reactie van MK??

Ron