Los bericht bekijken
  #1  
Oud 3 september 2007, 00:26
TijsvB's schermafbeelding
TijsvB TijsvB is offline
Junior Member
 
Geregistreerd: 28 augustus 2007
Berichten: 2
Standaard Informatie over Digitale TV via PC

Beste MGV leden,

Ik ben sinds een half jaar ongeveer in het bezit van een mooie PC met windows XP Mediacenter (tijdje vista geprobeert, maar is niet stabiel genoeg) en kijk ook digitale TV via deze tv middels het programms DVB Viewer. Als apparaat heb ik een FireDTV decoder, met een mooie CAM erin voor m;n smartcard.

Nu ben ik na de signaalwissel vorige week (27 op 28 aug) een beetje in de knoei geraakt met mijn zenders en moet ik handmatig dingen toevoegen en heb ik redelijk wat errors.

Dit heb ik reeds aangekaart in het andere topic van Archie, over signaalproblemen, maar de reden voor deze post is eigenlijk: ik mis wel wat informatie over dtv kijken via pc! Nu zijn er wel andere fora op het wereldwijde web, maar het zou toch fijn zijn als vanuit multikabel ook ondersteuning wordt geboden. Ook op deze site zie ik bar weinig informatie (misschien slecht gezocht).

Zijn er veel mensen die kijken via PC? Mensen met problemen? Met oplossingen? Mijn grootste probleem is eigenlijk nog de compatibiliteit van Mediacenter met DVB-C, dat is volkomen r*k. Iemand hier ervaring mee?

Graag zou ik hier informatie over delen met anderen!