Los bericht bekijken
  #44  
Oud 28 augustus 2007, 13:23
CeeS's schermafbeelding
CeeS CeeS is offline
Senior Member
Site Admin
 
Geregistreerd: 22 september 2002
Locatie: NH (Multikabel gebied)
Ziggo Internet: CMax300|TC7210|Asus RT-AC87U(Merlin)
DTV: CI+1.3 LG|Horizon 7401|Humax 5050&5200
Berichten: 12.460
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Roadrunner
Bij mij is alles goed gegaan vannacht. maar nu heb ik een vraagje. Voorheen had ik op diverse zenders, zoals Hallmark en Zone Reality, gewone ondertitel en nu heb ik het in teletekst style. Nu meen ik ooit ergens te hebben gelezen dat je dit kan veranderen bij je instellingen op je decoder. Maar ik kom er op het moment niet achter hoe dit moet. Wie kan mij daar een antwoord opgeven. Ik ben in het bezit van een Samsung DCB-P850R.

Alvast bedankt.
Hier is zo te zien op mijn Panasonic en op de IR-Fox alles goed gegaan. (De Panasonic na een herinstallatie, Humax automatisch).

Ik zag op de Humax dat de ondertiteling op sommige kanalen anders was dan vroeger. Als voorbeeld Boomerang, ik moest nu de andere nederlandse ondertiteling kiezen. Ook stond standaard de audio-taal op hongaars. Engels zit daar nu op de tweede plaats en hongaars eerste (pools op 3e). Misschien dat het na een her-installatie de ontvanger wel allemaal terug gaat naar default taalkeuze volgorde, maar nu moest ik sommige kanalen dus even goed zetten. Zo ook dus de ondertitels.