Los bericht bekijken
  #13  
Oud 24 augustus 2007, 22:39
CeeS's schermafbeelding
CeeS CeeS is offline
Senior Member
Site Admin
 
Geregistreerd: 22 september 2002
Locatie: NH (Multikabel gebied)
Ziggo Internet: CMax300|TC7210|Asus RT-AC87U(Merlin)
DTV: CI+1.3 LG|Horizon 7401|Humax 5050&5200
Berichten: 12.470
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door niseno70
In het toestel is hier niets voor in te stellen.
De enige oplossing is dat de Provider het protocol van de lijn afhaalt.
Wij adviseren u nogmaals contact op te nemen met Multikabel.
Deze klacht is als het goed is bij hen bekent." aldus het letterlijke antwoord van Siemens.
Als de -straks- grootste landelijke aanbieder van kabeltelefonie al niet meer weet hoe de Mercedes onder de telefonie werkt, weet ik het ook niet meer........
ehh.... eigenlijk is dit het omdraaien door Siemens van het gebrek van die telefoon om hiervoor iets te kunnen instellen. Ze zouden heel simpel in de firmware een optie kunnen zetten op dat "lege" veld te negeren. Dat dit lege veld nu zorgt dat het nummer onderdrukt wordt lijkt mij niet correct van Siemens. Erg gevaarlijk om je product zo afhankelijk te maken van lege informatievelden.

Je kunt natuurlijk KPN internet bellen gaan proberen, maar je hebt totaal geen garantie dat het daar ook altijd zal blijven werken. Ja op een oude koperlijn misschien wel, maar de nieuwere VOIP toepassingen die KPN gebruikt weet je 100% zeker dat dit door Siemens gegarandeerd wordt dat dit altijd zal blijven werken ?

Maar goed, ondanks dat wil ik wel kijken of ik kan navragen bij Multikabel hoe hun beleid hierin is, en of er een grond van waarheid zit in de verklaring van Siemens (of het echt zo simpel is). Het antwoord daarop verwacht ik overigens niet binnen een paar dagen.